Skocz do zawartości

Matt Cutts ma bloga

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, możliwe, ale wiesz, nic nie dzieje się bez przyczyny :>

Ja tam zamiast patrzec w zrodlo nudnego juz stylu wordpress to poczytalem co on tam napisal i ewidentnie wynika z tego ze to jest jego pierwsza strona i nie ma w tych sprawach zadnego doswiadczenia. Dlatego tez wybral sobie wordpress. :)

Gosc ma glowe do algorytmow itd, ale do tworzenia stron to juz raczej nie.

Wniosek: nie warto marnowac czasu na analize kodu, w ktorego wkladu on nie ma zadnego.

<edit>

Oglądałeś "Poranek kojota" ? Jeżeli tak, to przyjrzyj się mojemu avatarowi

To wez nie przeginaj, tylko powiedz gdzie pracujesz, to juz nikt napewno nie kupi frytek w tym miejscu :P

</edit>

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A jednak. Zobacz, że np. w ogóle nie używa meta tagów, poza charset i ... editor. Jeżeli pisałbyś silnik dla google, i jakiś tag byłby ważny, to nie wierzę, żebyś to pominął na własnej stronie. Można z tego wyciągać jakieś tam wnioski, ale zanim to zrobię, to wszystko dokładnie sprawdzę ;)

A po co developerowi Google pozycjonowanie w wyszukiwarce przy ktorej pracuje? :)

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

to jest jego pierwsza strona i nie ma w tych sprawach zadnego doswiadczenia

Ok, może nie ruszył źródła, więc faktycznie masz rację, ale powiedz mi jedno... jak ktoś może napisać dobry algorytm wyszukujący na stronach, nie znając stron ? To tak, jakbyś pisał poradnik grzybiarza nie rozróżniając prawdziwka od podgrzybka...

Kurcze, dawno temu ogladalem ten film, fakt jogurciarnia, a nie frytki.

Na początku w fabryce jogurtów, a później w takim barze z frytkami :)

A po co developerowi Google pozycjonowanie w wyszukiwarce przy ktorej pracuje?

Jak pozycjonujesz strony i robisz sobie bloga, no nie wiem, byle jaką stronę dla siebie, to olewasz wszystkie zasady SEO ? Mnie się wydaje, że jednak zdecydowana większość ludzi będzie o nich pamiętać.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Postawcie się na jego miejscu. Ja na przykład gdybym był odpowiedzialny za algorytm w jakieś wyszukiwarce, to swojego bloga postawiłbym na jakimś gotowcu i kompletnie nic w nim nie zmieniał :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

A po co się ściąga od najlepszych graczy ustawienia klawiszy (konfigi) do gierek FPP? Żeby byla choć namiastka uczucia, że coś robimy dobrze. Polecam obserwowanie gdzie się dopisał, choć znając życie wszyscy go nieświadomie będą linkować w newsach, na forach i pewnie nie doda sie do żadnego katalogu (może go do DMOZa wpiszą po roku ;-) ) a i tak będzie pierwszy na hasło dzwonki.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

A po co developerowi Google pozycjonowanie w wyszukiwarce przy ktorej pracuje?

Jak pozycjonujesz strony i robisz sobie bloga, no nie wiem, byle jaką stronę dla siebie, to olewasz wszystkie zasady SEO ? Mnie się wydaje, że jednak zdecydowana większość ludzi będzie o nich pamiętać.

Mówimy o osobie współtworzącej algorytm Google, a nie Jasiu który na słowo blog będzie pozycjonował jasiu.blog.pl. Jemu nie potrzebna jest reklama w wyszukiwarkach. Wystarczy, że stworzył bloga, a już jest o tym szum - chociażby tutaj.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

nie trzeba wiedzieć jak się piszę strony aby napisać dobry algorytm do wyszukiwarki... CHyba nie myslisz ze algorytm jest pisany w php,asp czy jsp??

Facet dostaje wytyczne siedzi na brainstorm, notuje i pisze rozwiązanie matmatyczne danego problemu...

a linków chyba nigdzie nei doda uważam ze przy nast ępnym updacie linkó G bezie miał ich i tak przeszło 10.000 jak nei lepiej....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności