Skocz do zawartości

Matt Cutts ma bloga

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie trzeba wiedzieć jak się piszę strony aby napisać dobry algorytm do wyszukiwarki... CHyba nie myslisz ze algorytm jest pisany w php,asp czy jsp??

Facet dostaje wytyczne siedzi na brainstorm, notuje i pisze rozwiązanie matmatyczne danego problemu...

Tutaj zdecydowanie się nie zgodzę. Nie chodzi o język pisania algorytmu, bo na tym się nie znam. Jednak z własnego doświadczenia wiem, że np. nie mogę zrobić dobrej strony na jakiś temat, do czasu, aż się z nim nie zapoznam.

Nie wierzę, że sama matematyka tutaj działa. Gościu musi czuć ducha tego co robi, sam algorytm to nie wszystko, to jest tylko sposób rozwiązania problemu. Aby go dobrze zrozumieć (problem) trzeba mieć wiadomości o stronach www. Oczywiście, że pracuje nad tym cały zespół, ale każdy musi wiedzieć, dlaczego zawartość h1 liczą wyżej niż zawartość zwykłego akapitu.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Nie wierzę, że sama matematyka tutaj działa.

Wierz mi, ze dziala. Algorytm nie jest tworzony przez jedna osobe, a przez conajmniej kilkadziesiat i kazda ma swoja dzialke. Watpie, zeby akurat on byl odpowiedzialny za najprostsza rzecz czyli analize tagow.

Jak niedługo odpali adsense, znaczy, że to nie on ?

Jeremy Zawodny ma Ads by Yahoo! to dlaczego Matt Cutts nie mialby miec Ads by Google. :?:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności