Skocz do zawartości

Blondynkowanie adresów

tezeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Co jakiś czas sprawdzam czy moje wpisy w "cudzych" preclach jeszcze istnieja. Jak wiadomo rotacja jest duża i już się z tyum pogodziłem. Ale ostatnio zaobserwowałem ciekawe zjawisko "blondynkowania adresów". Blondyn(ka) ustawił kiedyś aby wpisy pojawiały się w układzie: domena/danywpis lub domena/2009/06/23/danywpis. I byłoby wszystko ok, gdyby po kilku miesiącach nie zmienił ustawień w WP na adresowanie np.: domena/?p=7248. Raz, że to nie seo friendly, a dwa - jeżeli ktoś podlinkował poprzednio swój wpis, cała robota idzie w pi.... Pozdrowienia dla seo blondynek, dużo zdrowia

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Ameryki to Ty nie odkryłeś :) A dwa, blondynka nie znaczy durna! :) Poza tym do nikogo pretensji mieć nie można, zwłaszcza, jeśli chodzi o katalog darmowy. Wręcz bym rzekł, że każdej osobie, która zamieszcza Twój wpis, bez różnicy z jakim linkiem, należy się wdzięczność...

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ameryki to Ty nie odkryłeś :D A dwa, blondynka nie znaczy durna! ;) Poza tym do nikogo pretensji mieć nie można, zwłaszcza, jeśli chodzi o katalog darmowy. Wręcz bym rzekł, że każdej osobie, która zamieszcza Twój wpis, bez różnicy z jakim linkiem, należy się wdzięczność...

I wcale nie zamierzałem odkrywać Ameryki. A Tobie mylą się linki do katalogów z linkami do artów w preclach. Howgh

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

I wcale nie zamierzałem odkrywać Ameryki. A Tobie mylą się linki do katalogów z linkami do artów w preclach. Howgh

nic mi się nie pomyliło, zwracałem tylko uwagę, że to obciach mieć do kogoś pretensje za jakby nie patrzeć przysługę ! Ale chyba nie załapałeś aluzji... A co do precla, to w końcu też katalog, tyle że opisowy... w mojej wypowiedzi akurat bez znaczenia samo to słowo, katalog, blog, precel czy nie precel... obojętnie gdzie by nie był wpis, to zwyczajnie nie na miejscu jest ten temat i Twoje nabijanie się... Jak chcesz mieć 100% pewność, że Twoje wpisy nie zmieniają linków, to zwyczajnie "zrób to sam" i korzystaj tylko i wyłącznie z własnych katalogów... ciekawe jak na tym wyjdziesz... :rolleyes:

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

nic mi się nie pomyliło, zwracałem tylko uwagę, że to obciach mieć do kogoś pretensje za jakby nie patrzeć przysługę ! Ale chyba nie załapałeś iluzji... A co do precla, to w końcu też katalog, tyle że opisowy... w mojej wypowiedzi akurat bez znaczenia samo to słowo, katalog, blog, precel czy nie precel... obojętnie gdzie by nie był wpis, to zwyczajnie nie na miejscu jest ten temat i Twoje nabijanie się... Jak chcesz mieć 100% pewność, że Twoje wpisy nie zmieniają linków, to zwyczajnie "zrób to sam" i korzystaj tylko i wyłącznie z własnych katalogów... ciekawe jak na tym wyjdziesz... :D

Widzę, że - pomimo Twoich zapewnień - w dalszym ciągu nie rozumiesz idei działania i linkowania precli. Tam link wzmacnia tak precel, jak i KONKRETNY WPIS. I faktycznie "ILUZJI NIE ZAŁAPAŁEM". Katalogi mieszają Ci się z preclami, ILUZJA Z ALUZJĄ. Dla mnie dyskusja z Tobą nie ma sensu. Zatem, zanim komuś zarzucisz obciachowe zachowanie, spójrz najpierw do słownika.

EOT

fakt, literówka z tą aluzją, dzięki, poprawiłem, a co do reszty, to prostotą i koszem już zalatuje cały ten wątek, nie rozumiesz i nie zrozumiesz podstawowej sprawy, o której piszę. Uczepiłeś się "idei linkowania" a czy ja w ogóle o tym cokolwiek pisałem ? Nic zupełnie. Jedno co podkreślam już łopatologicznie od paru wypowiedzi, że to wstyd nabijać się z kogoś, kto Ci pomaga, nie ważne w jaki sposób i z jaką efektywnością, a jakby nie patrzeć, sam temat tego wątku to porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności