Skocz do zawartości

Do kiedy darmowy ...

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie dla mnie nie ma to znaczenia - z mojego punktu widzenia rozpatrywanie darmowy (7dni) płatny (1 dzień) nie ma znaczenia - tyle samo roboty przy każdym wpisie a spamu się nie pozbędziesz...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostatnio coraz wiecej w sieci propozycji 10zl za wpis w katalogu, ktory jeszcze sie nie zaindeksowal... jesli katalog nie jest zasyfiony, chwilke w sieci juz siedzi to czemu nie wprowadzic platnosci?

najwiekszy plus minimalnej oplaty to znaczny spadek spamu;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

no ja rozumiem, ale chodzi mi o to, żeby w moim przypadku nie zepsuć katalogu = stracić zupełnie wpisy ^^ a przy tym trochę dorobić do przynajmniej domeny ^^, bo katalogowanie, linki itd. mogę mieć w zamian za popracowanie nad tym za free... - wiem, że może głupie podejście, ale nie chce na nim zarobić, tylko to co będzie z wpisów przeznaczyć na jego rozwój.

10zł odpada - chociaż wpisy się bardzo szybko indeksują,

co do ciebie to zgred.pl ma już taką renomę, że na pewno nie straci klientów :) chociaż dla mnie jako klienta zawsze fajnie jakby był darmowy ^^

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

co do ciebie to zgred.pl ma już taką renomę, że na pewno nie straci klientów :) chociaż dla mnie jako klienta zawsze fajnie jakby był darmowy ^^

jest 11 innych ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

:) musisz zebrać te katalogi w jednym temacie :) bo ogólnotematycznych tylko kilka znam ;)

a co do mojego pytania to jak myślicie? skusi się ktoś na płatny wpis jak będzie możliwy darmowy?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

a co do mojego pytania to jak myślicie? skusi się ktoś na płatny wpis jak będzie możliwy darmowy?

To zależy CO i ZA ILE zaproponujesz we wpisie premium. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że te "okienko reklamowe" w ostatniej wersji SEOKatalogu będzie miało takie wzięcie a tutaj miła niespodzianka dlatego na wersję 1.4 już szykuję kolejne formy promocji do skonfigurowania dla grup wpisów "bo ludzie kochają dodatki" :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

okey. zgred bedzie płatny.

https://www.edwin.pl/aaaa - spis ;)

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że te "okienko reklamowe" w ostatniej wersji SEOKatalogu będzie miało takie wzięcie

Dzięki temu można na hosting, domenę zarobić.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

A sori.pl to nie Twój?;P

a czy ja wszystko musze ujawniać ? freebie.pl tez moj ;)

owszem nowe in progressssss... tymczasem zgred jest już płatny. wiecej czasu na inne katalogi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności