Skocz do zawartości

Korzyści ze stawiania precli

jurand

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli jesteś początkujący to za pewne nie doświadczyłeś tego jak precle wyglądają w rzeczywistości. Czyli...jeśli sam nie dbasz o nie, nie piszesz...to albo nikt nie będzie pisał albo będzie bezwartościowy śmietnik. Ja korzyści w postawieniu precla widzę tylko, jeśli ma służyć jako wartościowe zaplecze i tu do wyboru , albo sami piszemy artykuły do naszych stron, albo zezwalamy tylko na pisanie wartościowych treści przez innych przy czym oczywiście sami też piszemy...

Możesz wstawić swój link gdzieś na stronie i cieszyć się z tego, że przybywa treści - strona zyskuje wartość (ale o to trzeba dbać)
To jak w takim razie wykorzystywać precle do pozycjonowania?

Naprawdę tak ciężko czytać ze zrozumieniem? Precle raczej trzeba utrzymywać, domena i serwer.... to nie strona by na niej zarabiać,

jeśli masz jedną stronę do pozycjonowania to lepiej zrobić jakąś mini stronkę... zamiast precla...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności