Skocz do zawartości

Otooferty.pl Zaproszenie do nowego katalogu

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

System wysyła maila z informacją o akceptacji, lub odrzuceniu.

Strony "wiszą", bo przez ostatni weekend nie było mnie online, a przeważnie akceptuję w ciągu kliku godzin od dodania [kilka razy dziennie]...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A jednak, spodziewałem się tego czegoś co nie powinno występować w katalogach:

"Niestety przykro nam ale Twój wpis xxxxxxx (xxxxxxx) został usunięy z Otooferty.pl katalog stron.

Prawdopodobna przyczyna:"

Nie podajecie przyczyn? To jawne olewanie użytkownika. Aha, widzę że blogów też nie dodajecie do katalogów? - dziwne...

bo to jest taki template ze jak sie zaznaczy do wywalenia to przycyzna pozostaje pusta :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@szkoda czasu na dodawanie.

Przecież wielokrotnie o tym pisałem ostatnio tutaj :D Wszystkie dodane serwisy które zgodne są z moimi zasadami na pewno zostaną zaakceptowane.

@że blogów też nie dodajecie do katalogów

Stanowiących tak zwane zaplecza oczywiście, że NIE.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panie Kolego - jeśli nie odpowiadają Ci zasady obowiązujące w moich katalogach po prostu NIE DODAWAJ do nich - to wszystko na ten temat.

Ale na czym polega twój problem... Jest to mój katalog do tego do którego wpisy są darmowe i TO JA DECYDUJE co w nim będzie i nie odczuwam potrzeby się z tego tłumaczyć! Czy tak to ciężko zrozumieć - chyba tobie niestety tak :wacko:

Tak, czy inaczej daj sobie spokój z dalszą polemiką na ten temat chyba, że odczuwasz potrzebę nabijania sobie postów ...

• 3 miesiące temu...

I co w związku z tym ?

No to nie dodawaj :)

Dodawanie do katalogu jest darmowe więc kiedy zostaną zaakceptowane, lub odrzucone zależy tylko i wyłącznie od mojego czasu i chęci na na to przeznaczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności