Skocz do zawartości

Jak wykorzystać serwis z PR6 LP10 do wypozycjonowania innego serwisu?

adamswawa

Rekomendowane odpowiedzi

aaa myślałem, że ta sama tematyka. No wiesz im bliżej z głównej tym lepiej i najlepiej sporo linków wewnętrznych.
No dobrze a opłaca się wrzucić na stronki system statlink ? korzystać z punktów na stronie PR6 a wyświetlać te z nowej strony?

Czy wtedy poleci bardzo strona wyżej notowana?

ale tylko nie mów, że na tej stronie PR6 chcesz system wrzucać!?? Chyba, że to jaki fake

to nie fake

No mogą Ci na przykład filtr nałożyć albo wyzerować ten PR

czyli jak rozumiem 2 linki na głównej + 2 artykuły powinny już coś zdziałać - nie będę ryzykował z wymianą linków w takim razie

Jeszcze mam pytanie czy pomaga przy pozycjonowaniu dodawanie metadanych do każdego artykułu (strona w joomli)?

pzdr

2 linki + 2 artykuły to niewiele. Takim czymś podciągniesz ewentualnie jakąś marną frazę.

Postaw coś z wartościową treścią co będzie miało trochę podstron i z nich podlinkuj stronę docelową.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

czyli jak rozumiem 2 linki na głównej + 2 artykuły powinny już coś zdziałać - nie będę ryzykował z wymianą linków w takim razie

No to rzeczywiście nieco mało, ale możesz też przecież zdobywać linki z innych stron, katalogi, precle itp.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Jeszcze mam pytanie czy pomaga przy pozycjonowaniu dodawanie metadanych do każdego artykułu (strona w joomli)?

nie

Jak nie jak tak. Jeśli każda podstrona ma indywidualny meta description i title, to zdecydowanie poprawia to indeksacje i jest bardziej seo friendly. Warto zainwestować swój czas(lub pieniądze) i zadbać o to.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

upss źle przeczytałem, sorry:):) myślałem, że chodzi o dopisek w meta zawierający informacje, że strona jest w joomli coś w stylu

<meta name="generator" content="WordPress 2.6.5" /> :D nie wiem czemu mi się tak skojarzyło. Oczywiście perplexus ma rację...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności