Skocz do zawartości

strona z WWW ma większy PR niż ta bez

michal24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszsytkich.

Mam pytanie. Dlaczego moja strona www która ma przedimek www ma lepsze PR niż ta bez www (czyli sama nazwa). To dlatego że jeszcze tej bez www nie zaktualizował robot?

Co jaki czas zmienia się PR strony?

Dzięki za odpowiedz

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Strona z www i bez www to dla googla inne witryny. Najlepiej zrób przekierowanie z jednej na drugą.

o jakim przekierowniau mówisz? czy chodzi o 301 czy wystarczy że w google narżedziu dla webamsterów ustawie aby indeksował któraś z tych wersji?

Strona z www i bez www to dla googla inne witryny. Najlepiej zrób przekierowanie z jednej na drugą.

o jakim przekierowniau mówisz? czy chodzi o 301 czy wystarczy że w google narżedziu dla webamsterów ustawie aby indeksował któraś z tych wersji?

Czy można podawać linki do stron czy jest to zabronione? chciałbym pokazać o co mi chodzi?

Strona która zaczołem "pozycjonowac" ma PR0 z WWW, lecz ostatnio chyba google zaktualizaowało PR i ta sama strona bez www ma PR2 a nic przy niej nie robiłem. O co chodzi. Może ktoś kiedyś pozycjonował tą storne bez WWW?

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Użyj 301 w .htaccess oraz ustaw odpowiednią opcję w google dla webmasterów.

I jeszcze się dowalę do ortografii:

narżedziu

któraś

zaczołem

Panowie dziś jest jużok. Obydwie strony mają ten sam PR. Czy musże robić przekierowanie 301? czy jest ono konieczne w pozycjonowaniu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności