Skocz do zawartości

SeoKatalog Pakiet.Info

nafri

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

poniżej cytuję odpowiedź jaką dostałem z Hekko:

"Uprzejmie informuję iż powodem zablokowania konta jest wyjątkowo nadmierne zużycie czasu na zapytania typu select do bazy mysql. W ciągu ~8 godzin Pańskie konto zużyło ok 22 tysiące sekund realnego czasu na takie zapytania, jest to niedopuszczalne i powoduje niestabilną pracę serwera. W takich wypadkach nie możemy sobie pozwolić na jakikolwiek ostrzeżenia.

Konto nie zostanie odblokowane.

--

Pozdrawiam,

Damian Gałązka

Biuro Obsługi Klienta

firmy HEKKONET

www.hekko.pl

biuro@hekko.pl

tel. +48 58 732 71 94

fax. +48 58 732 71 96

tel. awaryjny +48 698 698 152"

ja rezygnuję z hostingu u nich...

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

ja rezygnuję z hostingu u nich...

Napisz do nich prośbę żeby Ci odblokowali i że włączysz cache - wtedy są tylko 2 zapytania do SQLa :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Napisz do nich prośbę żeby Ci odblokowali i że włączysz cache - wtedy są tylko 2 zapytania do SQLa :)

napisałem na razie cos innego, czekam na odpowiedź

jak ją dostanę napiszę to co sugerujesz

dzieki

BO468x60.gif

jest tu user hekko.pl - mozna jego zapytac OCB ... ale moze coś się zapętlilo - ja na raZie mam 2 seoki w masternet i jakoś żyją ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lepiej usuń imię i nazwisko tego człowieka, który Ci odpisał na maila. Nikomu nie jest ono potrzebne, a sam zainteresowany nie wiadomo czy chciałby, by jego nazwisko było dostępne w takich okolicznościach (wiem coś na ten temat).

nie mam powodu do usuwania imienia i nazwiska autora emaila ani danych firmy, bo niby czemu?

to jest swego typu "reklama" - zablokowanie konta bez ostrzeżenia (cyt. autora "W takich wypadkach nie możemy sobie pozwolić na jakikolwiek ostrzeżenia") i deklaracja, że konto nie zostanie odblokowane...

BO468x60.gif

Moim zdaniem chamstwo "zablokowanie konta bez ostrzeżenia" gdzie my jesteśmy ...

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

i co mają ci laurke przyslać typu uprzejmie prosimy cos zrobic bo nam serwer zwisa ?

proponuje przeczytać regulamin:

II. Obowiązki, prawa i odpowiedzialność Usługodawcy:

a potem się pienić.

Ja bym na ich miejscu wystąpil jeszcze do Ciebie z III.18 bo zapewne dosżlo do zawieszenia stron innych użytkowników..

ja korzystam z hekko i jestem very zadowolony !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności