Skocz do zawartości

Dotpay - wypłata, osoba fizyczna.

Emil25

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wypłacić zgromadzone środki z Dotpay jednorazowo?

Czy muszę w każdym miesiącu osobno?

Nie mam DG.

2009.01 1 PLN Opracuj raport

2009.02 4 PLN Opracuj raport

2009.03 10 PLN Opracuj raport

2009.04 20 PLN Opracuj raport

2009.05 30 PLN Opracuj raport

2009.06 20 PLN Opracuj raport

itd....

U lala to widzę że system wypłat mają naprawdę upierdliwy. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć dwóch rzeczy:

1. Podatek płacimy wtedy, gdy otrzymamy pieniądze a nie kiedy je zarobiliśmy, a więc jeśli np. w miesiącach od września do grudnia 2009 roku zanotuję zarobki, ale rachunki wyślę dopiero w 2010 roku to podatek będzie odprowadzony dopiero wtedy (i rozliczenie za 2010), czy daty otrzymania pieniędzy pozostaną identyczne co do raportowych?

2. Jeśli otrzymamy comiesięczny rachunek to czy US nie przyczepi się o to, że są już to miesięczne zarobki i nie wymusi DG ?

W kwestiach finansowych kiepsko się jeszcze orientuję.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Niestety dla każdego miesiąca musisz osobno wydrukować oraz podpisać 2 kopie umowy oraz 1 kopię rachunku.

Możesz to potwierdzić? Bo ja mogę potwierdzić, że jest całkiem odwrotnie...

Dla osoby prywatnej nie ma obowiązku regularnego comiesięcznego wysyłania raportów.

Po drugie rozliczenie wygląda poprzez wystawienie PITu przez firmę Dotpay.

Polecam skorzystać z tego, są bardzo pomocni w różnych kwestiach.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności