Skocz do zawartości

Link zwrotny z wyróżnieniem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję modyfikacji do katalogu mini.otwarty 2.0 mod, która umożliwiła by dodanie linku zwrotnego przy zgłaszaniu strony co powodowało by wyróżnienie wpisu w danej podkategorii np. innym kolorem lub przesunięciem na wyższą pozycję lub dodaniem do jakiejś podstrony np. partnerzy.

Katalog Stron Gracza - katalog stron przydatnych graczom

Trądzik - pozbądź się trądziku raz na zawsze

Pizza Lublin - recenzje lubelskich fast-foodów

Pozmieniałem pliki, w których widziałem funcje odpowiedzialne, za linki zwrotne - w otwarty_admin index.php i admin_functions.php w otwarty_disp - funkcje.php inf.php op.php i pod.php oraz wrzuciłem prz.php i pr.php. Niestety wyskakiwał mi błąd Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in line 1551 gdy próbowałem wejść do admina. Na stronie dodawania wpisu nie pojawiało się też pole na link zwrotny. Mógłby mi ktoś przesłać działające pliki? Mam wersję z seo.pkruk.com.

Zorientowałem się, że trzeba utworzyć dodatkowe bazy ale jakoś mi to nie wychodzi :) tutaj jest co trzeba zrobić - może mi to ktoś tak podać aby działało?

https://wklej.to/2sha

Katalog Stron Gracza - katalog stron przydatnych graczom

Trądzik - pozbądź się trądziku raz na zawsze

Pizza Lublin - recenzje lubelskich fast-foodów

Masz poniżej mod który umożliwia dodanie linku zwrotnego. Jest też opcja sortowania w podkategorii wpisów według linka zwrotnego.

Poza tym możesz wyedytować tak pliki aby wpis z linkiem zwrotnym były inaczej wyświetlane.

https://chomikuj.pl/moofar/mini_otwarty_mod_v2.0.zip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności