Skocz do zawartości

Baza z wyszukiwarką

snysny

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Na PHP znam się tylko tyle, ze małpując wzor który ktoś mi podał robię sobie strony oparte na PHP. Na MySQL wcale.

Potrzebuję gotowca, skryptu do wklejenia w kod strony, o ile coś takiego istnieje.

Chodzi o coś takiego:

Baza, do ktorej każdy kto wejdzie na moją stronę może dodać swoją informację sam. Mają to być informacje o warsztatach i kursach. Jednocześnie każdy kto wejdzie na moją stronę i jest zainteresowany może tą bazę przeszukać w poszukiwaniu interesującego go warsztatu. Nagłówki tych najbardziej aktualnych, albo ostatnio dodanych są widoczne na stronie głównej. Ale przeszukać można całą bazę, najlepiej według kryteriow takich jak:

termin w który ma się odbyc warsztat,

miejsce - w jakim mieście

rodzaj - z jakiej dziedziny warsztat

Hm.. Chciałabym jeszcze, żeby każdy kto wstawi tam swoją wiadomość w zamian umieszczał u siebie link do mojej strony. A więc żeby było jak to automatycznie sprawdzić - czy link do mojej strony został umieszczony. (czy w katalogach np. do których się wstawia stronę takie linki zwrotne srawdzane są automatycznie czy robi to człowiek? Jeśli człowiek, to skrypt mógl by po prostu zawierać pole do wpisania adresu pod którym zamieszczono link do mojej strony)

Znacie się na tym więc na pewno wiecie, czy takie gotowce istnieją. A może wcale nie tak trudno coś takiego zrobić?

Znacie się na tym więc na pewno wiecie, czy takie gotowce istnieją. A może wcale nie tak trudno coś takiego zrobić?
Istnieje coś takiego jak cement, cegły, pręty zbrojeniowe itd..., ale nikt nie oczekuje, że ktoś postawi z tego dom za free. Ty właśnie tego oczekujesz.

Zapraszam do działu zlecenia...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oczekujesz napisania tego za darmo czy źle zrozumiałam Twoją wiadomość?

Zle zrozumiałeś. I inni którzy zrozumieli podobnie. W moim poście nie było nic o pisaniu tego. Pytam czy coś gotowego, co by się nadawało do takiego zastosowania, istnieje? Wiem, że istnieją gotowe skrypty galerii lub katalogów. Moze jest i coś takiego. Lub moze, jak zasugerował Papieros, da się w tym celu wykorzystać skrypt katalogu tematycznego? Nie musi nawet sprawdzać linków. Jeśli się dowiem, ze tak, to światnie! Jeśli się dowiem, że nie, to będę się zastanawiała co z tym dalej zrobić.

:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności