Skocz do zawartości

Katalog Celny.eu

master20

Rekomendowane odpowiedzi

Na spam wystarczy chyba ostra moderacja na początku. Przecież nikt nie doda spamu bez akceptacji. Poza tym zauważyłem, że do katalogu stojącym na płatnym skrypcie mniej jest bezsensownych zgłoszeń. Mam porównanie, na typuje.com przechodzi 1 na 5 stronek, na h10.pl 1 na 15 (a i tak moderuje tam dość miękko :) ).

Cena 3,66 jak dla mnie jest zaporowa dla każdego. Kto doda do pustego katalogu jedną, nie pisząc już o większej ilości, stronę?

Fajnie mówić o najstarszych wpisach, skoro sam skrypt ma 4 miesiące :).

Na spam wystarczy chyba ostra moderacja na początku. Przecież nikt nie doda spamu bez akceptacji. Poza tym zauważyłem, że do katalogu stojącym na płatnym skrypcie mniej jest bezsensownych zgłoszeń. Mam porównanie, na typuje.com przechodzi 1 na 5 stronek, na h10.pl 1 na 15 (a i tak moderuje tam dość miękko ).

Cena 3,66 jak dla mnie jest zaporowa dla każdego. Kto doda do pustego katalogu jedną, nie pisząc już o większej ilości, stronę?

https://h10.pl/index.php?a=search&szukaj=telefony

Dobrze, że nie przyjąłeś mojej strony :).

https://h10.pl/index.php?a=search&szukaj=telefony

Dobrze, że nie przyjąłeś mojej strony :).

Niestety, moja wina, jednak w zdecydowanej większości katalog jest zadbany. Niestety, po padnięciu kodowania trochę odpuściłem ten katalog. Stawianie na darmowych skryptach mija się z celem. zamierzałem go przenieść ale na razie cienko z czasem. Dodaj do typuje.com, tam na 100% nie ma takiej sytuacji.

Sorry za offtop, tak to jest wymądrzać się kiedy samemu olewa się sprawę. Ehh, wstyd.

przynajmniej zaindeksowany jest :)

daj oplate 10zl to calkiem spamerow odstraszysz

pare dni temu byl tu temat o tym kiedy katalog moze "przestac byc darmowy" tylko ze tam dylemat mialy osoby z katalogami kilku letnimi...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Ale o co Wam chodzi? chłopak tak wycenia swoją pracę którą włożył/włoży w ten katalog i cześć, komu będzie odpowiadać cena ten doda, reszta pójdzie gdzie indziej.

Po prostu udzielają mu rad. Poprzez te płatności blokujesz rozwój katalogu.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności