Skocz do zawartości

Katalog Celny.eu

master20

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy tu przypadek Marzyciela. Koleś myśli że jak założy płatny katalog to po miesiącu zostanie milionerem. Powodzenia !

Chłopaki (i dziewczyny) dodawać stronki ! Biegusiem !

Dobrze Ci radzę brachu ! Załóż jeszcze pięć takich katalogów. Odczekaj trzy miesiące a potem San Remo (:)), San Domingo (;)) i SanDomierz (!!!).

Katalog oparty na tym skrypcie ma duży potencjał, osobiście wolę zapłacić parę groszy, wiedząc że mój wpis zostanie zaindeksowany niż dodając do droższych qlwebów i otwartych gdzie w 1/3 katalogu jest w indeksie.

Patrząc na inne SEOkatalogi co raz więcej jest płatnych i pewnie ta tendencja się utrzyma.

Grafika katalogu nie powala, ale też jest wystarczająca - kto chce ten się doda :)

A ja w zupełności rozumiem :) Może nikt się nie dodawać, ale złapie parametry i wszyscy się rzucą.

Skoro ktoś inwestuje w SeoKata to znaczy, że nie zarzuci tego tak szybko.

Linkuj go i będzie fajnie.

Dodam tak od siebie, wale w swoje katalogi 3k punktów statlink na każdy, to mnie kosztuje 100zl miesięcznie. Nie działam charytatywnie, bo nie przeżyje, więc niech chociaż się zwraca, a koszt za linka i tak nie wysoki, więc autor postępuje prawidłowo ;)

sam się blokujesz.

gosc wycenia na tyle swoja robote.i fajnie.

zrob taki sam albo lepszy i tez daj platnosci, nie widze zadnego problemu...

ty tez chcialbys robic wszystko za darmo?

pomysl.

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat i moje jest takie, że poprzez dodanie płatności ledwo po powstaniu blokuje jego rozwój.

Nikt nie musi się z tym zgadzać.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności