Skocz do zawartości

preslle jakie?

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie dobrze myslisz i sie to chyba oplaca (chyba, bo nie probowalem). Warto postawic jak masz czas z 20 blogow, napisac z 5 postow na kazdym, dac linki do swojej strony i zostawic. Juz sporo widzialem jakis porzuconych blogow, ktore mialy z 5 notatek i im sie np. PR3 od roku utrzymuje, mimo, ze na blogu od 2 lat nic sie nie dzieje.

no wlasnie takich blogow wcale nie ma tak duzo, wiekszosc systemow blogowych wymaga akutalizacji ORAZ logowania co jakis czas, wiec nawet jak maja mozliwosc ustawienia publikacji na przyszlosc w okreslonych odstepach czasu i tak trzeba sie zalogowac

wieksza moc i tak ma zrobienie 20 zapleczowek pod linkme i pkt klasc bezposrednio w nie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

wieksza moc i tak ma zrobienie 20 zapleczowek pod linkme i pkt klasc bezposrednio w nie

rozjaśnisz?

ogolnie link ze strony do ktorej prowadzi 1000 linkow jest silniejszy niz link ze strony do ktorej prowadzi 1 link (bez wdawania sie w dywagacje na temat jakosci tego linku), a strona podpieta pod swl daje tobie linki ktore mozesz przeznaczyc na zwiekszenie pozycji (jak i mocy) dowolnej strony

Czy jeżeli mam na hostingu @cba to mi pomaga w pozycjonowaniu??? Czy nie ??? Bo taki jeden powiedział że mam na sub-domenie @cba i to mi pomaga??? Jak to jest?

nie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ale dlaczego mieliby kasować? Czy to często się ludziom zdarza?

W razie czego można wszystkie teksty w takim "niepewnym" blogu trzymać u siebie na kompie, jeśli skasują to zamieścisz to gdzie indziej.

no to będzie zduplicowana treść bo google przetrzymuje kopie strony przez jakiś czas, a zanim ją wyindeksuje to pozdro.

Przez jakiś czas czyli przez ile? Miesiąc? Dwa? Sprawdzał to ktoś?

ale dlaczego mieliby kasować? Czy to często się ludziom zdarza?

W razie czego można wszystkie teksty w takim "niepewnym" blogu trzymać u siebie na kompie, jeśli skasują to zamieścisz to gdzie indziej.

no to będzie zduplicowana treść bo google przetrzymuje kopie strony przez jakiś czas, a zanim ją wyindeksuje to pozdro.

Przez jakiś czas czyli przez ile? Miesiąc? Dwa? Sprawdzał to ktoś?

Stronkę którą zamknałem 2 lata temu, ciągle widzę w cache, śmiem twierdzić, że to conajmniej 2 lata.

Co do głównego wątku, pomysł kolego dobry z blogiem, ale WŁASNOŚĆ to jest podstawa. Onet, nie, postaw swój blog, albo swoją stronkę z preselami i tyle.

Zapraszam do Kolbud - Paintball Trójmiasto

Quady Trójmiasto - Galeria Paintball

Imprezy ekstremalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności