Skocz do zawartości

Automatyczne miniaturki innych stron

Jozek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mnie ciekawi. Po co wlasciwie wklejacie miniaturki stron do swoich katalogow? :)

I tak katalogi sa przegladane tylko przez roboty (ludzie przez przypadek i rzadko trafiaja), a jak mi wiadomo to nie ogladaja one obrazkow :)

A moze mnie przekonacie? :) Poza tym chyba lepsze sa z Alexa.com:

https://msnsearch.srv.girafa.com/srv/i?s=MS...www.web.orge.pl

https://pthumbnails.alexa.com/image_server....www.web.orge.pl

[edytowane-Erbit]

Nie cytuj bez potrzeby

hm, dosc ciekawa teoria;) wystarczy spojzec na co poniektore strony i odwiedziny robotow sa o duzo duzo mniejsze niz odwiedziny faktyczne ale jesli isc Twoim tropem "ludzie przez przypadek i rzadko trafiaja" to moze wlasnie dla nich warto aby katalog wygladal przyjemnie na tyle ile sie da? :) ale to moje prywatne zdanie, pozdrawiam.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

A jest jakiś soft pod windę? Aby pobierać stronę robić miniaturki? Ew. cache na www gdzieś? Serwer mam, mógłby robić miniaturkę i przez ftp'a zapodawać na /www/ wtedy katalog lub cokolwiek innego pobierałoby sobie z /www/mini/nazwa_strony.jpg ??? Można by ustawić co ile dni soft na PC ma robić nowe czytanie stron, etc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności