Skocz do zawartości

Nowy Freeglobes

Kukiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przedstawiam Wam moje nowe dzielo - katalog stron www.beck-co.pl. Domenka z 2000r. Przed wypuszczeniem 'w ludzi' dostal juz kilkadziesiat wpisow. Przy okazji ostatniego update wpadl PR3. Wszelkie wskazowki i opinie mile widziane.

Zachecam do dodawania sensownych wpisow.

Zapraszam rowniez do innego freeglobesa, ktory dostal jedyneczke - drewniak.net.pl

Ed: Aha i wiem, ze reklamy sa charytatywne - czekam na PIN.

z www.beck-co.pl nadal biała strona, a drewniak całkiem przyjemna grafika :D Fajny pomysł! :rolleyes:

Popraw tylko jeszcze tę pierwszą i będzie gites majonez ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

teraz dodać stronę już można, ale znowu biała strona przeniosła się do szczegółów wpisu, jak kliknąć np w te, co już opublikowane, to biało

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Niestety katalog dostal bana - wpisow juz nei rozpatrzam. Ciezko powiedziec za co konkretnie, ma troche linkow ze stron niskiej jakosci, na pewno jak w kazdym katalogu tresc sie w jakims stopniu duplikuje ale uwazam, ze to gruba przesada. Zastanawiam sie nad przenisieniem katalogu z redirectem 301.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności