Skocz do zawartości

Jak zwykle DMOZ

sid1972

Rekomendowane odpowiedzi

heh, u mnie sie pojawia jedna strona na 1-2 tygodnie więc się nie napracuje za bardzo :yahoo: za to czekac na wpis nie trzeba :D

74856[/snapback]

A jakiej kategorii jesteś redaktorem? Bo może bym się do Ciebie uśmiechnął o dodanie, bo oczywiście od roku nie mogę się doprosić.

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Żeby być w dmozie trzeba albo mieć znajomości albo porządnego redaktora albo samemu być redaktorem

Probowałem dodać do World/Polska/RPG i czekałem dość długo bo redaktor jedyny tej kategorii tam wogóle nie wchodził i skontaktować się z nim też nie dało więc wysłałem zgłoszenie na redaktora i po paru dniach nim zostałem i teraz mam do sprawdzenia ponad 100 stron i robie po 2-3 dziennie.

Jesli masz strone w dziale o ktory sie starasz to masz 80% pewnosci ze nie dostaniesz tego dzialu

Ja w zgłoszeniu często coś pisałem związanego z moim forum i dostałem :yahoo:

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Ja starałem sie o redaktora działu pozycjonowanie, ale nie udało się a stronki tam nie moge dodac bo redaktora nie ma to kto sprawdzi stronę :)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ja starałem sie o redaktora działu pozycjonowanie, ale nie udało się a stronki tam nie moge dodac bo redaktora nie ma to kto sprawdzi stronę :blink:

87173[/snapback]

Ja niestety miałem podobnie, moja propozycja została odrzucona.... ale cóż zrobić.... :blink:

Pozdrawiam

ponieważ totalnie olewam od dłuższego czasu zarówno sam katalog jak i panów nazwijmy ich redaktorów... nie wchodze nie zaglądam itp itd ale dzisiaj o zgrozo... sprawdziłem wyrywkowo 3 domeny... m.in z mojej stopki i o zgrozo jeszcze w grudniu zeszłego roku wszystkie były i co i nie ma, ale o co chodzi, czy ktos mi kiedyś wyjasni cząrną magię funkcjonowania DMOZU?? bo ja głupi jestem chyba.... tak mi się wydaje...

Jeżeli jest tu jakiś admin z DMOZu to niech mi opisze dlaczego np. domena wroclaw.polskanoc.pl wyleciała znowu z DMOZu?? to już 3 raz chyba... Czy jest mało wartościowa?? Czy nei zawiera wielu informacji...Czy nikt jej poprostu nie lubi?? Kurna chata wiecie co DMOZowcy...szczerze to mam już was powyżej dziurek w nosie... I zaczynamy pisać maile do redaktoróqw niektórych działów potem wyżej i wyżej i wyżej... a co niech mnie u was zbanują nei bede płakał i tak mnie tam nie ma ... ;P

74600[/snapback]

wroclaw.polskanoc.pl, poznan.polskanoc.pl, warszawa.polskanoc.pl to deeplink strony polskanoc.pl i jeśli było wcześniej dodane to przez przypadek, zapewne przy czyszczeniu kategorii zostało usunięte właśnie z tego powodu.

Tak przy okazji w katalogu była tylko jedna Twoja domena nie wszystkie poznan.polskanoc.pl, wszystko co się dzieje z wpisem jest logowane, każda zmiana, a usunięcie musi być opatrzone komentarzem, nie może sobie strona od tak wyparować.

https://www.0-71.pl/ a po tej stronie to nie ma śladu w dmozie pewno leży w poczekalni.

Też mnie szlag trafiał, kiedy miałem dodać jakąś stronkę do dmozu, ze względu na moje powiązanie z branżą pozycjonowanie nie mogłem zostać tam redaktorem dlatego zostałem w podkategorii Oczyszczalnie_ścieków :blink: i tam zacząłem redagowanie, bardzo dużo nauczył mnie tcook, który był świetnym redaktorem, ale niestety po akcji bicia piany przez szooka odszedł z katalogu, gigantyczna strata i setki wpisów mniej.

W miarę upływu czasu prosiłem o kolejne kategorie oczywiście nic za darmo ja wkładałem do katalogu swoją pracę często więcej niż godzinę dziennie. Moje poczekalnie są puste tzn. leży ok 30 stron do zredagowania z tygodnia czy dwóch, ale staram się redagować na bieżąco.

Ostatnio dostałem nową kategorię z wieloma podkategoriami wpisów w poczekalni leżało 300 do zredagowania, czyli drugie tyle co zredagowanych, skracam systematycznie kolejkę, ale w jeden dzień nie da się tego zrobić.

Jednak jest wiele kategorii gdzie jakiś tam redaktor niby to redaguje, ale tak naprawdę to nic nie robi (żeby nie stracić statusu redaktora to wystarczy jedną stronę na 4 miesiące dodać :blink:) )

Ja to widze tak pomagam w rozwoju DMOZ-u a przy okazji wiem co się dzieje ze stronami klientów nie wyróżniam ich ani nie przekręcam opisów na swoją korzyść, trosze się tylko o to żeby się tam znalazły w zmian dając swój wkład w redagowanie.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności