Skocz do zawartości

brak obecności w TOP1000

eclipse

Rekomendowane odpowiedzi

pozycjonuję od niedawna amatorsko (z mizernymi wynikami) stronę mojej mamy - lekarz dermatolog (beatazydek.pl). jedna z fraz która mnie bardzo zastanawia jest fraza 'botox' - strona posiada odpowiednia podstronę (beatazydek.pl/botox), w swl-u linkme ma ponad 100 linków z anchorem "botox" wskazujących na ten adres (dodawanych stopniowo) a mimo to na wspomnianą frazę nie ma jej w pierwszym tysiącu wyników Google.pl (i nigdy nie było). strona ma około pół roku, co ciekawe na frazy "botox łódź" jest w TOP10. mógłby ktoś poradzić/wytłumaczyć o co z tym chodzi? dodatkowo mam pytanie czy możecie coś doradzić w temacie optymalizacji w/w strony. z góry dziękuję i pozdrawiam

skasuj adresy gdy sie przynajesz ze uzywasz swl

yahoo nie zaindeksowalo zadnego linka wiec pewnie sa marnej jakosci (nawet elite pozostawia sporo do zyczenia), filtra tez nie masz co potwierdza pierwsza teze

najlepiej zrobisz jesli poczytasz o katalogowaniu, dodaj np do 100 najsilniejszych

pkt z linkme me wycofaj z linkow a daj na dopalenie wpisow w katalogach

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności