Skocz do zawartości

linki wewnętrzne

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ta lista będzie ponumerowana, czyli 1. 2. 3. itd. to <ol>, a jak nieponumerowana to <ul>.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

ul i ol mają takie same znaczenie.

Ważne są nagłówki, czyli to co wpisujesz w h1, h2, h3...

Potem myślę, że ważne są pogrubione rzeczy czyli to co jest między znacznikami b i strong.

Być może dobrze jest umieścić słowa kluczowe między li, ale nie wiem, nie testowałem.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

To ja nie założe nowego tematu tylko zapytam w tym, bo mam głupi problem z wewnętrznymi linkami.

Jak chcę podrasować strony nawzajem linkami to okazuje się że dopalam nie strony do których linkuję tylko strony na których jest link.

Moim zdaniem jest to burak w algorytmie Google (no sorry z całym lamerskim szacunkiem do wielkiego G).

Zaczyna mnie to denerwować, bo jeśli wyjdę z tego założenia i zmieniam wewnętrzne słowa kluczowe na linki do tej samej strony to nie ma to mocy.

Wydaje się że jedyny sposób by to obejść jest głupi tzn. np jeśli mam stronę wewnętrzną 'Piosenki Weselne' to musze linkować do innych podstron używając błędnych anchorów tzn. do strony: 'Pierwsze tańce weselne' będę linkował używając nazwy linka 'piosenki weselne' i odwrotnie.

Głupie ale założę się że będzie działać. Dam znać za 2 tygodnie.

Głównym celem linkowania wewnętrznego jest pozycjonowanie szerokie (long tail), a nie "podrasowanie stron nawzajem" - cokolwiek to znaczy. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności