Skocz do zawartości

Dobre katalogi firm

przedsiebiorca

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

yellopages porażka - trzeba obserwować w statystykach z jakich stron klienci wchodzą i się okazuje, że z tych katalogów to kilka - reszta z google.

No ale dodać się można do dobrego katalogu firm

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Darmowy katalog firm - tworzony z myślą o dwustronnej komunikacji :P w planie jeszcze jest opcja dodawania produktów/usług do firmy i kilka poprawek kosmetycznych. Wymagany NIP.

Katalog stron internetowych - właściwie to nie do końca stron internetowych. Wpisuje się tam sporo firm z różnych branż. O wiele starszy niż katalog powyżej. Również wpis jest za free.

--

edit:

Zapomniałabym :) o jeszcze jednej rzeczy: fotografowie ślubni, kamerzyści i inne firmy obsługujące ślub. Wpis płatny. Istnieje możliwość stworzenia galerii dla nowożeńców.

https://www.gdziekupic.org w prawdzie katalog sklepów jednak akceptuje również firmy, które niekoniecznie są sklepami, a sprzedają jakieś produkty.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

yellopages porażka - trzeba obserwować w statystykach z jakich stron klienci wchodzą i się okazuje, że z tych katalogów to kilka - reszta z google.

No ale dodać się można do dobrego katalogu firm

Nie interesują mnie wejścia na moją www, ale telefony i maile od (potencjalnych) klientów.

jak można spytać - yellopages pomaga w Twoim przypadku? - a te maile i telefony są ok, tylko warto by wiedzieć którędy klienci nas znajdują

Jeśli klient znajdzie w katalogu to co chce na temat Twojej firmy + obok tego formularz kontaktowy czy telefon to najczęściej z niego korzysta, nie musząc wchodzić na Twoją stronę, więc podglądanie w GA źródeł odwiedzin na pewno nie jest miarodajne, sam nie robie też ankiety skąd klienci o mnie się dowiedzieli, więc nie mogę powiedzieć ile yellopages mi rzeczywiście daje.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności