Skocz do zawartości

Cuda czyli Tytuł natychmiast w wynikach Google

Miłosz

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to zobaczyłem to stwierdziłem że chyba muszę zadać pytanie w dziale dla początkujących.

Otóż zaktualizowałem pliki na stronie, dokładnie rzecz biorąc na stronach galerii wyciągnąłem tytuł obrazka do elementu <title> strony.

Jakież było moje zdziwienie gdy dosłownie po minucie max! googlując przypadkiem zauważyłem że nowy tytuł jest już widoczny w wynikach!

Coś mi się wydaje że czegoś nowego się nauczę zaraz jeśli mi ktoś odpowie bo nawet jeśli miałem fuksa jak w totolotku, że (indeksujące średnio co tydzień/dwa stronę) akurat w tej minucie Google mnie przeleciało to i tak wg. tego o czym do tej pory byłem przekonany wyniki nie pokazują się od razu.

Zawsze wydawało mi się że jakoś tak wyniki były na drugi dzień po googlebocie na takich średnich nie popularnych stronach.

akurat w tej minucie Google mnie przeleciało

Idź na Policje i to zgłoś, jeżeli nie oddałeś się sam :P

Nie ma w tym nic dziwnego, zobacz np wp przecież tam nowe podstrony też w ciągu kilku chwil były w indeksie, tak samo miałem po zmianie tytułu artykułu, bo miałem błąd. Poprawiłem go, a chwilę później już był ten poprawny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności