Skocz do zawartości

Ocana strony zespołu muzycznego

dylan

Rekomendowane odpowiedzi

proste, ale całkiem przyjemne dla oka :) z tym, że sepia ogólnie mi się kojarzy ze starym filmem, starymi fotografiami i filtrami photoshopa, ale już nieco mniej :P Tak czy siak pierwsze wrażenie to "strona archiwalna nt zespołu muzycznego z dawnych lat" a po przeczytaniu paru zdań jestem w szoku, bo chyba nadal kapela "żyje" ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Motto w topie jest praktycznie nieczytelne i podobnie jak zielonemu, sepia kojarzy się z archiwalnymi zdjęciami itp. Do wesel trochę nie pasuje.

A i jeśli chodzi o top to podlinkował bym nim główną, bo odruchowo w niego klikam;)

Zapraszam też do mojego ślubnego katalogu:

https://magiaslubu.pl/

Dobry link nigdy nie jest zły;) A podlinkowany daje moc...

a ja muszę przestać pić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności