Skocz do zawartości

swl pytanko

tomek13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

ja mam takie pytanie odnosnie swl np gotlink

pozycjonuje strone od okolo 3 miesiecy, dodana juz jest do kilkudzieciu katalogow oraz uzywam tez do tego gotlink

i teraz chodzi mi o to, ile najlepiej przeznaczac punktow na pozycjonowanie jednego linka tak zeby nie dostac bana w google

nie wiem czy to ma byc 1000 czy moze 10 000, w jakich odstepach czasu zwiekszac ta wartosc

moglby ktos podzielic sie swoim doswiadczeniem w tej sprawie

nowy katalog stron

katalog

Ja bym radził dodawać dalej do katalogów i precli. W między czasie podlinkuj gotlinkiem wszystkie wpisy w katalogach i preclach żeby się zaindeksowały.

Jeśli już chcesz linkować gotlinkiem to nikt nie poda Ci bezpiecznej ilości pkt na jedną frazę.

Na początku na pewno będzie to raczej 1000 niż 10 000. :D

Pamiętaj linkuj dużą ilość fraz (zmniejszy to ryzyko filtra).

Ja ilość pkt zwiększam proporcjonalnie do ilości linków w yahoo.

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Pamiętaj linkuj dużą ilość fraz (zmniejszy to ryzyko filtra).

wrecz przeciwnie :D

zastosuj "dlugi ogon" do pozycjonowania i nei przegrzej strony z tym gotlinkiem...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a mam jeszcze jedno pytanko bo napisales ze podlinkuj gotlinkiem wszystkie wpisy w katalogach i preclach

czy po tym jak to zrobie i google bedzie widzial juz te linki z katalogow

to czy to linkowanie moge pozniej usunac z gotlinka czy lepiej je zostawic

a czy w tym swl lepiej skupic sie na podlinkowaniu tych wpisow z katalogow do mojej strony

czy moze lepiej bezposrednio linkowac moja strone

ktore rozwiazie moze byc lepsze

nowy katalog stron

katalog

a mam jeszcze jedno pytanko bo napisales ze podlinkuj gotlinkiem wszystkie wpisy w katalogach i preclach

czy po tym jak to zrobie i google bedzie widzial juz te linki z katalogow

to czy to linkowanie moge pozniej usunac z gotlinka czy lepiej je zostawic

a czy w tym swl lepiej skupic sie na podlinkowaniu tych wpisow z katalogow do mojej strony

czy moze lepiej bezposrednio linkowac moja strone

ktore rozwiazie moze byc lepsze

Najlepiej chyba na początku linkować linkami dynamicznymi np. gotlink (wpis szybko zostanie zaindeksowany), a później ewentualnie linki statyczne np. seomatik.

Tak jak pisałem wcześniej podlinkuj najpierw wpisy w katalogach i preclach. Jak wzmocnisz domenę, skończą Ci się katalogi i precle i nabierzesz wprawy to możesz zacząć linkować stronę bezpośrednio. Jednak zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie stworzenie zaplecza.

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności