Skocz do zawartości

zaplecze na wordpress + ta sama baza danych

bERIx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie czy to dobry pomysł tworzyć zaplecze oparte na wordpresie, ta sama strona jest porozsyłana na różne darmowe hosty lecz posiadają ta samą bazę danych (co wazne linki wewn sa kierowane do jednego hosta zaplecza)

Grasz w CS'a 1.6, znudziło ci się strzelanie?

Zapraszam - Counter-Strike 1.6

Jeżeli już to jedynie w obrębie jednej domeny, trudno sobie wyobrazić porównywanie wszystkich stron w internecie pod kątem duplicata. Z resztą jak zwykle wiedza o tym jest pomiędzy faktem a domysłem.

jezeli byś próbował robić to tak jak robi człowiek porównując dane to na pewno było to a wykonalne,

jednak algorytmy działają inaczej więc da radę.

duplicatcontent istanieje, i sa na to przyklady !! ale mozna sie go pozbyc !!!

"duplicatcontent" czyli powielanie treści oczywiście, że istnieje. To co większość bierze za "karę za duplicatcontent" to w większości przypadków normalne działanie wyszukiwarki.

Wytłumaczysz w jaki sposób można się go pozbyć?

Po prostu nie duplikować treści.

Dokładnie. Tworzysz bazę synonimów i jazda. Śmiejecie się ze mnie ale taka prawda. Dlaczego tyle ludzi dostało filtry na agregatory RSS? hmm?

Na pewno nie za brak treści tylko za to że jest cała powielona. Łopatologicznie myśląc któraś domena dostanie.

Chłopak chce zrobić kilka hostów z tą samą treścią tylko że linki wewnętrzne z bazy mają się zamienić w wychodzące do jego witryny.

Dziwnie napisany pierwszy post dlatego takie zamieszanie.

A kolego avari widzę że zmieniłeś zdanie, jakże miło. Tutaj przedstawia się możliwe przyczyny i skutki a nie wywróżone z kuli wizje przyszłości.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Za duplikat danych dostaniesz karę w wyszukiwarce.

Czytaj forum.

tale ale czy dostane go "warna" dla strony którą chce wypozycjonować czy tylko na daną darmową domene

ale gdzieś prszeczytalem niedawno (nie wiem czy tutaj na forum) aby właśnie wrzucać takie zaplecza na darmowe hosty. a nie bardzo mi się widzi dodawanie każdego wpisu na kazdej ze stron wiec pomysł na utworzenie tylko jednej bazy

Dokładnie. Tworzysz bazę synonimów i jazda. Śmiejecie się ze mnie ale taka prawda. Dlaczego tyle ludzi dostało filtry na agregatory RSS? hmm?

co to znaczy i czy jest możliwe zrobić to w worpress

Grasz w CS'a 1.6, znudziło ci się strzelanie?

Zapraszam - Counter-Strike 1.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności