Skocz do zawartości

Dwa pytania

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dawno tutaj nie zawitałem, może dlatego że obecnie pracuję jako grafik 3D i na pozycjonowanie nie mam już czasu ;)

mam pytanko czy np pozycjonowanie domeny głownej na 8 fraz nie jest niebezpieczne? Wszystkie z tych ośmiu fraz są dość trudne typu remonty , remont . Strona znajduje się na miejscach od 4 do 25 , czy nie zaszkodzi to?

Tak samo znajomy linkował preclami na początku na domenę główna - 6 fraz potem gdy zostały one wypozycjonowane stwierdził, że nie będzie tych fraz pozycjonował na domenę główna lecz podstrony typu domena.pl/remonty od tego czasu frazy wypozycjonowane na domenę główną lecą w dół a frazy na podstrony się nie pojawiają. Czy przypadkiem wujek G nie zinterpretował tego jako spam?, pozycjonowanie dwóch adresów na tą samą frazę?

Bez odbioru :P

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Im bardziej zróżnicowane słowa kluczowe tym lepiej.

Jeżeli przyrost nie będzie zbyt duży to wszystko powinno być ok.

Skoro przestał linkować stronę główna to logiczne że będzie wylatywała w SERP.

Widocznie linkował do gorszych precli niż główną.

Ilość linków inna itp. Wszystko ma swoją wartość.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności