Skocz do zawartości

wymiana linkiem z mocnymi serwisami

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

Chce zapytać czy wymiana z kilkoma mocnymi serwisami o np pr4 jest korzystne?

Jak google zapatruje się na coś takiego.

Mam zamiar spróbować wymienić się linkami z takimi serwisami jak:

krakowlife.pl , krakusik.pl itp

Posiadam witrynę firmową powiązaną tematycznie z Krakowem, o pr4 i ok 4 lata w sieci. Witryna zajmuje wysokie pozycje google.

Ze względu na coraz większą konkurencję chce zdobyć kilka linków ze stron często odwiedzanych i o wysokim pr. Wiem że link do mojej strony jeżeli zgodzą się na wymianę wyląduje w zakładce linki lub coś takiego. Ja również stworzę zakładkę "przyjaciele" i tam zamieszczę kilka linków.

Pytanie:

- czy to ma sens i taka wymiana to wzmocnienie mojej witryny?

- skąd mam wiedzieć czy ich witryny nie są nofallow?

- czy nie obniżę wartości swojej strony w G gdy dodam linki wychodzące do innych serwisów?

Pytanie:

- czy to ma sens i taka wymiana to wzmocnienie mojej witryny?

- skąd mam wiedzieć czy ich witryny nie są nofallow?

- czy nie obniżę wartości swojej strony w G gdy dodam linki wychodzące do innych serwisów?

- moim zdaniem taka wymiana ma sens w przypadku jeśli anchorem będzie pozycjonowana przez Ciebie fraza.

- jest klika narzędzi dzięki którym to sprawdzisz (najprościej jest jednak zajrzeć w źródło strony)

- jeśli nie przesadzisz z ilością linków wychodzących i będą to linki do dobrych stron powiązanych tematycznie to raczej nie :D

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności