Skocz do zawartości

Autyt firmy - tego co robi firma w internecie

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś może zna i może mi polecić jakąś wiarygodną firmę która mogła by przeprowadzić audyt dotychczasowych poczynań

firmy w internecie ? Całościowo i SEO, i SEM ewentualnie Usability itp. podkreślam słowo całościowo.

Jak takie firmy działają ?

Jak wygląda sposób rozliczania sie z taka firmą ? Cennik czy płatne za efekt ?

Ile trwa taki audyt ?

Nie umieszczam tego w dziale ogłoszenia bo wolał bym aby powstał z tego wątek z listą firm która wykonuje tego typu usługi.

Zgadza się, w webaudit.pl nie zajmuję się audytami SEO/SEM, chociaż jeśli ktoś zamawia audyt LP, to i adwordsy się przegląda, żeby ocenić wpływ na ostateczną konwersję. Mogę jednak polecić tę panią z posta poniżej, której efekty prac niejednokrotnie widziałem. :-)

Jedna rzecz, której nie rozumiem: czego oczekujesz po audycie, jeśli piszesz "płatność za efekt"? Efektem każdego audytu (niezależnie od dziedziny) będzie jakaś tam wiedza/rozwiązania na temat serwisu, z której klient skorzysta lub nie.

Od wielu lat robię jedno i drugie, poczynając od małych stron, kombajnów e-commerce i serwisów z dużą ilością treści, zarówno generowanej przez samych użytkowników jak i redakcje.

Jakby coś zapraszam na priv to opowiem coś więcej o sobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności