Skocz do zawartości

poszukuje hostingu

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

wiem, wiem polecanych hostingowcow jes tu duzo ale mam taki problem:

skrypt , ktory wg superhost'a obciąża zbyt bardzo procesor

dyskusja jest tu: https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic8031.html

czy zna ktos przyzwoity hosting - potrzeba niewiele miejsca, transferu tez nie gigantyczne ilosci , subdomeny i co najwazniejsze silna maszynę albo

taką na której nie ma naćkanych kont do bólu.

Skrypt może generować CHWILOWE (ok. 1-2s) duże zużycie procesora

( a moze wystarczy dobrze skonfigurowany serwer - z dobrym podzialem czasu) w skali dziennej zużycie proc nie powinno być jakieś kolosalne.

A może ktoś ma gdzieś umieszczony podobny skrypt (dużo liczy od czasu do czasu) i jest z hostingu zadowolony?

Jedną domenę mam na www.avx.pl. Jak na razie (czyli od ponad miesiąca) nie miałem problemów. Serwer jest wg. mnie bardzo szybki. Na prawdę zdziwiło mnie to.

Najlepiej sam sprawdź - jest bezpłatny okres testowy. Możesz też do admina napiać dla pewności, czy nie będzie z tym skryptem problemów.

I jeśli potestujesz konto, to napisz czy rzeczywiście serwer jest taki szybki, czy tylko mi się tak wydaje. Wadą jest brak statystyk odwiedzin, ale może dzięki temu działa szybciej.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności