Skocz do zawartości

Katalog stron Jarmi

Jarmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żałuję wydanych 3,66, dodałem wpis 26.12 i do dzisiaj go nie ma w indeksie i pewnie bez podlinkowania go nie będzie, od tamtego czasu dodałem stronę do wielu bezpłatnych, często o wiele słabiej zaindeksowanych i wpis w SERPie był po max 8 godzinach...

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

• 4 miesiące temu...

Witajcie,

Katalog został przeniesiony dzisiaj na SEOKatalog. Nie odbyłoby się to bez pomocy niezawodnego jak zawsze Generała (wielkie dzięki ;) ).

Domena .pl została już zakupiona i pojawi się 301 jak tylko firma zaindeksuje pieniążki ;)

Katalog zyskał tymczasowo szablon darmowy który był dostępny do pobrania. Jak tylko znajdę czas zyska on szatę graficzną podobną jakościowo do pozostałych moich katalogów.

Obecnie z okazji przeniesienia katalog jest bezpłatny dla wszystkich (zapewne do czasu kiedy IP wzrośnie gdyż po otwartym jest ona bardzo malutka).

Na początku zyskał sobie troszkę negatywnych opinii. Znacie moje katalogi, jeżeli wam się podobały, śmiało dodawajcie się i tutaj.

Na początek łapcie pare kodów: (proszę o wartościowe strony)

Premium;

PJARMI1

PJARMI2

PJARMI3

PJARMI4

PJARMI5

Gold:

GJARMI1

GJARMI2

GJARMI3

GJARMI4

GJARMI5

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności