Skocz do zawartości

Program do zarządzania domenami

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

W tym tygodniu straciłem domenę wartą teoretycznie 10000PLN, domeną przejął automat i wystawił ją za taką kwotę na aukcję. Mała załamka :/

Powód - zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, no i zapomniałem o przedłużeniu :)

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

W tym tygodniu straciłem domenę wartą teoretycznie 10000PLN, domeną przejął automat i wystawił ją za taką kwotę na aukcję. Mała załamka :/

Powód - zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, no i zapomniałem o przedłużeniu :)

spoko, nie jesteś sam z tym zostawianiem na ostatnia chwilę. wiele osób tak robi, ja np mam tak z opłacaniem serwerów ;)

a propo programu, to raczej pytaj na di.pl

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Jakie taki program powinien mieć funkcje? Pytam pod kontem potencjalnego napisania takiego programu :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hmm mnie by wystarczyło, żeby pokazał datę rejestracji, ostatniej zmiany, czy jest opcja, daty wygaśnięcia, u kogo zarejestrowana, na kogo zarejestrowana. Dobrze by było mieć możliwość ustawienia własnego rekordu, by na przykład zapisać sobie cenę odnowienia czy sumy kasy jaką się już włożyło w domenę (żeby nie odsprzedać taniej :P).

Ale ja nie jestem domainerem, mam może z 10 domen. Lepiej żeby ktoś będący bardziej w temacie się wypowiedział, skoro już masz zamiar stworzyć coś takiego. ;)

głupie gadanie, nie kupił bym, nie przedłużył bym... tak samo jak DD na di.pl, a jak tylko byś sobie odpuścił taką domenę to by się rzucili jak głodne psy na mięso. kiedyś zaczynałem się "bawić" w domeny, ale stwierdziłem że nie ma sensu bo tacy właśnie odradzacze zbierali wszystko co miało większy lub mniejszy sens. co trzy znakówka to trzy znakówka, szkoda trochę :P

ale internetowa wioska daje rade ;)

i propo programu

dodawanie domen (data zakupu, data wygaśniecie, przypomnienie o wygaśnięciu, cena domeny), czy jest opcja jak tak do kiedy, i własne pola do takich info jak gdzie zarejestrowana, co na niej stoi itp. to wszystko powinno mieć podział na swoje i obserwowane

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności