Skocz do zawartości

Witam Forumowiczów!

Yaroslav Staniec

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Nazywam się Jarek,mam dokładnie tyle samo lat co Stefan Karwowski ale inżynierem nie jestem. :)

Mieszkam i pracuję w Anglii a w wolnych chwilach zajmuje się fotografią a od niedawna zostałem webmasterem! Chociaż doskonale wiem,że taki ze mnie webmaster jak z koziej .... trąbka. :))

Dlatego pomyślałem,że warto byłoby zapytać od czasu do czasu ludzi znających się na rzeczy - czyli szukać u źródła.

Forum znam już od jakiegoś czasu i sporo się już tutaj dowiedziałem o SEO a będąc zarejestrowanym użyszkodnikiem mam nadzieję,że jeszcze wiele ciekawych i wartościowych rzeczy tu znajdę,które pomogą mi efektywniej

wykorzystać wszystkie możliwości jakie niesie optymalizacja w procesie zarządzania swoją stroną.

Pozdrawiam serdecznie.

Jarek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności