Skocz do zawartości

Linksor i Zgred

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Drogo :soczek:

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiecie, wiele osób wskazuje (i to z PIO) że spokojnie mogłoby byc 6zł netto.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wiecie, wiele osób wskazuje (i to z PIO) że spokojnie mogłoby byc 6zł netto.

A operator płatności tylko zaciera łapki ;)

Ciekawe ile osób z piszących tutaj że katy są warte 6zł zgodzi się z tym że operator płatności warty jest 3zł z tej sumy :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A operator płatności tylko zaciera łapki ;)

niekoniecznie :P kwestia zdopingowania do wykonania przelewu :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

[...]

niekoniecznie :P kwestia zdopingowania do wykonania przelewu :P

niby tak, ale z drugiej strony, sms - chyba szybciej jest wysłać niż logować sie do banku ;)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Z przelewem nie ma problemu bo jest dotpay więc i tak szybko idzie:) Jak dla mnie sms powinien być 6zł + VAT a wpis dzięki przelewowi dotpay za 5zł + VAT. Myślę że sporo ludzi wybierze dotpay bo zawsze coś się oszczędzi a admin będzie szczęśliwszy bo więcej kasy wpadnie:) Dużym plusem dotpay-a u zgreda jest to że jest możliwość zapłacenia przez paypal :P (nie wszystkie katalogi mają taką możliwość)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

• 1 miesiąc temu...

Dziś dodano mi masę spamu pomimo płatności ... z tego względu cena za SMS wzrosła z 2 zl netto do 3 zł netto za rozpatrzenie wpisu. Może kiedyś wróce do starej kwoty.

Cena przelewu nadal na starych zasadach 2zł brutto, możliwosc zakupu kodow hurtowo tez jest, jak równiez jest tez atrakcyjna oferta za kody w sklepie na blogu

przyznam że nei rozumiem twojej wypowiedzi !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności