Skocz do zawartości

Linksor i Zgred

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

są - tylko nie u każdego wyświetla poprawnie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Regulaminu nie czytata :P

- musze powiedzieć, że pod kątem wstawiania linków jesteście niereformowalni :D U mnie od kilku lat nie da się wstawić linka nai za pomoca htmla ani bbcode - a tu proszę :D nawstawiane ... i ja mam to edytować ?

- podstron tez nie przyjmuję

- jak chcecie dodać porządną finansówkę to ogarnijcie temat porządnie a pacze i wiszą jedynie linki z programu parterskiego

- stron z lekami na podniesienie lub opuszczenie ;) wiadomo czego - nie przyjmuję

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ogólnie

- dodaliscie blisko 1800 wpisów do 3 katów (jeden na jutro do moderacji)

- wypadło kilka stron (mfa, jakies zaplecza)

• 2 tygodnie później...

Odświeżyłem trochę dezajn na https://www.Linksor.com - de facto zostało jeszcze kilka drobiazgów :D

Możecie się skarżyc jakby coś nie działało :D

Założenia były takie aby było jak najlżejsze, białe, css-owe ... no i wyszło preclowo :D

no trochę stracił :D na pierwszy rzut oka wygląda jakby domena była zaparkowana (no dobra może przesadzam, ale logo jakieś chociaż :D)

w układzie strony oczywiście zmiany na +

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

- co do kolumny wiem

- logo tak zmienię ;)

Jest to nie powiem test optymalizacji katalogu ... wewnętrzne funkcjonalności zostały przeze Mnie rozbudowane - no i niech ktoś teraz mi powie/odgadnie jaki to skrypt ;] oczywiście cały czas indexu ale odgadnięcie nie bedzie juz proste ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności