Skocz do zawartości

Infolinia 0-801 ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś korzysta w swojej firmie z infolinii 0-801 ?

Zamierzam na swój voip'owski numer dać właśnie infolinię 0-801 - jakie firmy możecie polecić i jakie ponosicie opłaty z tego tytułu ?

Pozdrawiam

Połączenia na numery 0-800 są całkowicie darmowe dla dzwoniących, w przypadku numerów 0-801 dzwoniący ponosi część kosztów połączenia, a w przypadku 0 801-0 całość połączeina do systemu ponosi osoba dzwoniąca.

wg www.info800.eu

https://www.alekontakt.pl/ - mam u nich 3 numery 0800 - tam wasz wszystko i to w bardzo przystępnej cenie . Ale i tak będzie przekierowanie na numer PSTN a nie wprost na SIP. Tak jest chyba wszędzie.

Pzdr,

Radek

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Połączenia na numery 0-800 są całkowicie darmowe dla dzwoniących, w przypadku numerów 0-801 dzwoniący ponosi część kosztów połączenia, a w przypadku 0 801-0 całość połączeina do systemu ponosi osoba dzwoniąca.

wg www.info800.eu

Ale zobacz nawet na menu po lewej - jest napisane 0-801.

Poza tym piszą: "koszt minuty połączenia dla klienta dzwoniącego na ten numer - stawka urzędowa (UKE) 0,29 zł 0,35 zł"; czyli tyle ile wynosi stawka za 0-801.

To zależy po co ci ta infolinia. Jak masz tysiąc telefonów to ok, ale jak chcesz odstraszyć klientów to zakładaj infolinię. Moim zdaniem nikt nie lubi dzwonić na infolinię. Co prawda na infolinii można zarobić nawet, ale to chyba nie wiele pomaga.

Ja tam zainwestowałem w komórki, dla każdego pracownika i dodatkowo zainstalowałem ISDN i mam trzy numery tel. To bardziej buduje dobry wizerunek.

To zależy po co ci ta infolinia. Jak masz tysiąc telefonów to ok, ale jak chcesz odstraszyć klientów to zakładaj infolinię.

Wiesz,

na wszystkich konferencjach o użyteczności i marketingu internetowym mówią wręcz odwrotnie. Jakoś nie zauważyłem, żeby numery 0800 odstraszały klientów, wręcz odwrotnie.

logosc.png

na wszystkich konferencjach o użyteczności i marketingu internetowym mówią wręcz odwrotnie. Jakoś nie zauważyłem, żeby numery 0800 odstraszały klientów, wręcz odwrotnie.

załatw coś na błękitnej Lini Tepsy a nabawisz się alergii na infolinię :(

Co niezmienia faktu, że wszyscy chwalą i polecają firmy z infolinią 0 800/0801.

Ja też inaczej patrze na firmę ktora ma 012 3932451 (przykladowo) a inaczej jak numer infolinii.

Znalazłem ofertę telestrady SA za 61zł brutto miesiecznie.

załatw coś na błękitnej Lini Tepsy a nabawisz się alergii na infolinię ;)

To zgodnie z tym co pisze @dexter_78 zadzwoń na stacjonarny albo komórkę. Pewnie Cię obsłużą wtedy od ręki ;)

logosc.png

FiKaS, no to przecież FreecoNet ma dwa razy taniej.

Ogółem to najlepiej jest mieć podane dwa numery, miejski oraz infolinii 080x.

Weźcie pod uwagę, że z telefonu komórkowego klient na infolinię 080x się nie dodzwoni.

FreecoNet przesłał mi listę numerów infolinii, całe 6 numerów z jednego ciągu :)) nic ciekawego niestety.

Jestem na etapie realizacji infolinii w Telestradzie :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności