Skocz do zawartości

Czy ta firma coś pozycjonuje czy mnie robi w konia ?

sawic

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam pytanie jakie to frazy i jakie mają pozycje. Ile ma domena i czy była wcześniej pozycjonowana.

Ja brak tych danych podkreśliłem w swoim pierwszy poście w tym temacie.

Rozumiem że wy frazy jak bielizna erotyczna to w 4 miesiące robicie do top1? :) :) :)

Źle rozumiesz, a czytając Twój post widzę, że nie zrozumiałeś nic z mojego. Ja stwierdziłem, że Tomek mając tak małą ilośc danych jest już wstanie stwierdzić jak pozycjonowana jest strona i czy wogóle jest pozycjonowana :)

Teraz możesz płakać, albo smiać się :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam,

Pozycja strony od kilku miesięcy praktycznie stoi w miejscu, ale jednak ta firma linki jakieś tam daje.

Napisałem o tym, od razu jak to sprawdziłem, o w tym poście:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=608849

Domena jest świeża, a konkurencja na te hasło całkiem spora, tak więc ma prawo nie być efektów. Po prostu zastanawiał mnie fakt, że google alerts milczy na temat nowych linków.

Choć w zasadzie, te linki co umieścili, to muszą być linki na mocno śmieciowych stronach skoro google nawet mnie o tym nie powiadamia.

Jako ciekawostkę powiem, że w bing.com strona wskoczyła mi do top10, a w google nadal 4-ta strona.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności