Skocz do zawartości

Problem ze strona

Jakov

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pozycjonowaniem zajmuje sie jakis czas, super amatorsko, glownie dodaje tu i owdzie ,ale przechodzac do konkretow mam strone erotyczna, juz od czerwca 2008 r , kiedys byla w filtrze pod koniec 2008r napisalem i zdjalem swl bo akurat wtedy malo sie znalem i nie wiedzialem ze sa filtry, strona od poczatku byla w czolowce na swoja fraze bedaca jednoczesnie jej nazwa, i tak z rok czasu(pozycja w top3) az do czasu kiedy przestalem dopalac ja punktami z gotlink zaczela spadac, normalne zmienilem skrypt na wordpressa, dodalem do gwt i zaczely sie problemy, tzn pisalo ze jest zaindeksowana bez www a powinna byc z www itd, pozycje caly czas spadaly, linki byly kasowane przez google itd, zniknelo tez z google tzn w ogole nie zwraca wynikow przy zastosowaniu info: i related: chocby, zmienilem znowu na inny skrypt i postaralem sie o zaindeksowanie z www. i tak sie stalo frazy niektore polecialy na 200 miejsce a glowna za 35 pozycje, no i zwracam sie z uprzejma prosba o wyjasnienie co moglo byc nie tak???? jakis miesiac temu znowu dopalilem ja swlem ale cos nie bardzo ja to w ogole wzrusza, od 2 tyg na www. ale w ogole linki nie drgna, ma ktos jakis pomysl ?, pozdrawiam

Ps moze skonkretyzuje zapytanie ,czy brak info: cached: i tych parametrow moze oznaczac jakies problemy skutkujace wahaniami w pozycjach? i co to w ogole znaczy ze ich nie ma?site pokazuje normalnie wiec bana nie ma filtra tez raczej nie, no i jak to zrobic by ponownie pobralo te informacje?

Nie za dużo się znam (póki co :() ale sądzę że to przez zmianę skryptów, wywaliłeś content. Jeśli rozumiem zmieniłeś skrypt na stronie która pozycjonujesz?! Jeśli G wyłapało że poleciał content strona stała się automatycznie mniej atrakcyjna i równa pochyła. Moim zdaniem wróć do starego skryptu postaw tak jak było tylko bez SWL na stronie, tylko dopalaj ją z SWL. Ale dla pewności może wypowie się ktoś bardziej doświadczony.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Nie no swli juz nie mam z rok czasu, moze i przez zmiane skryptu ale co to juz skryptow nie mozna zmieniac? w sumie zmienialem ze 2 razy w ciagu hmm 2 miesiecy gdzies, mysle bardziej ze to strona skads wyleciala i przez to nie ma ani info: ani cache: , co do swli to dziwne ze mam mnostwo pkt nalozonych a jakby ich nie widzial w ogole:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności