Skocz do zawartości

Adderek webmini

Creator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakość webminiaczy ostatnio, po fali banów znacznie wzrosła, ludzie postawili lepsze, bardziej zmodyfikowane webmini, ja każdą nową stronę jaką publikuje w internecie dodaje, przy wykorzystaniu aderka, do katalogów na tym skrypcie, stałe linki dobrze robią nowym stronom.

Po eksporcie linkuje wpisy z eweba i na starcie mam już jakiś BL. Czasami denerwuje mnie tylko ślamazarne zakończenie projektów, staje na 98% i nic się nie dzieje.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Jakość webmini wzrosła po tym, jak Xann wprowadził nowe progi punktowania w e-weblinku. Jak wiadomo na webmini można instalować tylko e-weba, a żeby mieć z nich cokolwiek od lipca trzeba nazbierać 500BL...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 1 miesiąc temu...

zazwyczaj jest to następnego dnia do południa. Ale na początku miałem tak, że czekałem kilka dni, bo robili coś z bazą webminiaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności