Skocz do zawartości

sieci reklamowe płatność klik lub emisje reklam

asusek5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję sieci reklamowych, które płacą za kliknięcia w reklamy, albo odsłony - polskie znam :) czyli tylko zagraniczne, akceptujące polskie strony.

proszę podawać w miarę uczciwe/wypłacające. Ten temat na pewno nie tylko mi się przyda, ba wielu osobom to proszę pisać

Pozdrawiam

z tego co sie orientuje to trade doubler, zaonx, novem, afilio i z tego co wyczytalem na tym forum to jedyna uczciwa firma to jak naarazie afilio

chyba ze jest ktos taki ktoremu powyzsze firmy placa bez przeszkod, bo jeden sie znalazl co nie mial zadnych zastrzezen do trade doublera, ale tylko jeden

mj_2000 co Ty mu polecasz Cmprofit?? czyli za 1000 odsłon dostane od 1 - 1,5, przestan czlowieku

A orientuje się ktoś coś więcej na temat afilio?? Wczoraj postawiłem na próbę na 2 stronach CMProfit i szczerze powiem to nie wiem czy były by szanse za 1000 odsłon 1-1,5 (chyba że chodzi o grosze) na stukało mi ponad 100UU i pisze że zarobiłem 0.01zł. Napisałem do nich z pytaniem ile punktów to 1zł. To nie potrafią odpowiedzieć bo to zależy od kampanii etc. Moim zdaniem to przelicznik punktów na zł powinien być stały co najwyżej ilość punktów za odświeżenie zmienna. Mimo wszystko nie polecam CMProfit tak mają regulamin skontrułowany że mogą nieźle przycinać.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

jak zwykle wszystko zalezy od ruchu, zasięgu etc...

ja mam afilo na 2 katalogach ... i ... jest milo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co do afilo to nie podpowiem jeszcze. Zgłosiłem się do nich i czekam na kontakt. (nie wiem po co). Ale co do CMProfit. Policzyłem sobie aby zarobić te gwarantowane 30zł to reklamy musiały by być wyświetlone 450k razy. Liczyć na to że zaliczają 7 odświeżeń UU to wychodzi ok 65k UU. To albo trzeba mieć naprawdę niezłą stronę aby taki ruch generować, albo olać to i pomyśleć nad inną reklamą.

Wracając do tematu. Strona afilo jest jak dla mnie jakaś taka zawiła. Po co oni mają się ze mną kontaktować?!

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności