Skocz do zawartości

katalog stron

Lambar

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z ciekawszych katalogów w Internecie

Dzięki, Twój też niezgorszy :)

Chodź bez urazy - kategorie masz do bani (chyba że w ostatnich dwóch tygodniach coś zmieniałeś w borkowskim katalogu).

Jedynie brakuje automatycznego wyciągania treści ze znaczników META - ułatwia dodawanie stron

A to pod polem z adresem strony:

"Opcja: Pobierz dane ze strony"

to co niby jest?

;)

katalog spoko, ale brakuje kategori erotyka

Właśnie erotyka ostatnio wyleciała cała.

I nie wróci, a seksshopy to jedna z działalności gospodarczej więc stnieć będzie w katalogu.

niestety nieznalazłem kategorii dla trzech pozostałych

Po to jest opcjonalnie możliwość proponowania nowej kategorii.

Znajdziesz to podczas zgłaszania nowej strony.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Od dzisiaj katalog jest płatny,

wpis do katalogu zostaje zaakceptowany pod dwoma warunkami:

- zgodność z regulaminem

- wysłanie sms'a - 3,66 zł brutto

Niestety nie mam czasu na moderację, a bez tego katalog odpada bo śmietnisko powstanie, dlatego zaszły zmiany.

A do wszystkich co zaczną w temacie wypisywać że nie będzie chętnych na dodanie stron - nie liczę na tłumy, nie mam czasu na zabawę z katalogiem a zależy mi na tym zapleczu które zbudowałem, dlatego skoro są osoby pozycjonujące strony które korzystają z mojego czasu jaki poświęciłem na powstanie katalogu i dalej poświęcam, to niech płacą za korzyści jakie odnoszą.

Jeśli ktoś powie że to za wysoka opłata, to firmy które dodają dużo stron proszę o kontakt - dostaną zniżkę na wpisy plus fakturę VAT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności