Skocz do zawartości

Pierwsze pieniążki

manta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, może trochę głupawe, ale chciałbym mniej więcej wiedzieć kiedy zarobię chociażby pierwsze grosiki.

Kiedy (na oko - po ilu kliknięciach ) pojawi mi się, że zarobiłem pierwsze grosiki ?

Oto obrazek pomocniczy, żeby wiedzieć o co mi chodzi - https://tnij.org/etjf

Chodzi mi o sam fakt - pierwszy raz zarobiłem coś samodzielnie w internecie :)

Pozdrawiam i z góry dzięki!

Cholerka i tu pojawi się zima - jak ostatni kretyn kliknąłem raz w reklamę :)

Czyli to prawdopodobnie moje wina.

Mówiłeś coś, że może to być wina żałośnie małej stawki. Od czego zależy stawka ? Czemu ktoś może mieć większą ?

Ale myślę, że to wina mojego kliknięcia, i tu pojawi się pytanie :

Czy da się to jakoś założyć od nowa, usługę AdSense ? Od 0 klików ?

Bo jak kliknąłem na własna reklamę, żadna uwaga mi się nie pokazała ...

Pozdrawiam

Aktualizacja: Czy może usunięcie konta Google i ponownie założenie w jakiś sposób ratuje ?

Cholerka i tu pojawi się zima - jak ostatni kretyn kliknąłem raz w reklamę :)

Czyli to prawdopodobnie moje wina.

Mówiłeś coś, że może to być wina żałośnie małej stawki. Od czego zależy stawka ? Czemu ktoś może mieć większą ?

Ale myślę, że to wina mojego kliknięcia, i tu pojawi się pytanie :

Czy da się to jakoś założyć od nowa, usługę AdSense ? Od 0 klików ?

Bo jak kliknąłem na własna reklamę, żadna uwaga mi się nie pokazała ...

Pozdrawiam

Aktualizacja: Czy może usunięcie konta Google i ponownie założenie w jakiś sposób ratuje ?

Hej spokojnie nie panikuj :)

Jedno kliknięcie raczej Ci nie zagrozi, google ma bardzo inteligentny skrypt więc jeśli nie będziesz naginał regulaminu, albo regularnie klikał w swoje reklamy nie będziesz miał problemu.

Samokliki zdarzają się chyba każdemu, mi najczęściej na netbooku (nie ma jak sterowanie touchpadem + mały ekranik).

To że nie pojawiła się kasa znaczy że tematyka strony jest mało opłacalna, jeśli wyświetlają ci się reklamy diet, sławna niegdyś "cycki cichopek", czy innych gier - stawki będą tak groszowe że mając 4 kliknięcia dziennie dojście do 100$, czy jak teraz 70e może Ci zająć ponad rok...

Może podasz adres swoje strony?

Obyś miał rację, ja kliknąłem raz, góra dwa razy - teraz będę jeszcze bardziej ostrożny.

Jak ktoś chce niech wejdzie na www.danielzgiep.pl i kliknie w reklamę i zobaczymy.

Myślę, że jakakolwiek kasa w końcu powinna się pojawić - teraz ciągle mam 4 kliki i 0kasy.

Nie myślcie sobie, że was zachęcam do klików, jak tylko chcę zobaczyć czy coś w końcu ruszy, nie zmuszam was ...

Pozdrawiam

1. Pokazujesz wszystkie dane z panelu (uwzględniając oczywiście te ,których pokazywać nie wolno)

2. Klikasz we własne reklamy

3. Zachęcasz do klikania

Podsumowując, skutecznie trafiasz w to co jest zabronione :)

Sorry, ale :

1. To był obrazek pomocniczy, na którym kompletnie nic ważnego nie było.

2. Mówiłem - raz czy dwa mi się zdarzyło.

3. Nie zachęcam, tylko chciałem aby ktoś mi pomógł rozwiązać problem ( napisałem wcześniej, że nie zachęcam ).

Nie chcesz ? - broń Cię panie Boże nie klikaj.

Jednostka nie łamie regulaminu, jednak jest w strasznie oczywistym miejscu i daje po oczach, pokombinuj z kolorami, użyj takiej samej palety jak na stronie.

Reklamy są naprawdę kiepskie, jedyna bardziej wartościowa jaką zauważyłem była reklama ery.

Nie wiem czy ktoś z was kliknął w moją reklamę, czy jakiś inny internauta ale mam 5 klika i w końcu pojawiła się kasa ! :)

Oto moje dochody - 0,32 €

Pierwsze koty za płoty.

Super i dzięki za pomoc.

Kolory reklamy są mniej więcej przystosowane do strony, ale pokombinuje.

Jeśli chodzi o treść reklam, to są jakie są.

Raczej nie mogę na to jakoś specjalnie wpłynąć ...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności