Skocz do zawartości

Shadowbox.js

guitarman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam zainstalowany shadowbox jako prezentacje galerii, multimediów etc i wszystko funkcjonuje prawidłowo. Problem polega na tym że kiedy otwieram nowy dokument html w którym znajduje się link do innej strony zewnetrznej za pomocą shadowbox, odsyłacz otwiera kolejne okno a nie otwiera się w oknie przeglądarki powstaje efekt takiego lustra w obrębie strony. Generalnie chodzi mi o to żeby na tej podstronie

https://salsaband.pl/polecamy.html

kiedy kliknę na link - "Galeria i kontakt do Sylwii"

uruchomi się skrypt z dokumentem html w ktorym chcę umiescic odsyłacz do jej strony, która to strona otworzy się w tym samym oknie przegładarki a nie utworzy nowe okno shadowbox.

Czy istnieje jakaś komenda lub czy mam zastosować inny skrypt do otwrcia linku w tym samy oknie przeglądarki?

Będe wdzięczny za wszelką pomoc.

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

• 3 tygodnie później...

Kod twojego linka obecnie wygląda tak:

<a href="fotografia.html" title="Sylwia Gąsior - fotograf" class="option" rel="shadowbox">Galeria i kontakt Sylwii ť</a>

Usuń rel="shadowbox".

Więc całość powinna wyglądać tak:

<a href="fotografia.html" title="Sylwia Gąsior - fotograf" class="option" >Galeria i kontakt Sylwii ť</a>

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności