Skocz do zawartości

Czytnik RSS na wordpress

Deletor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przeglądam forum i w. google w poszukiwaniu jakiegoś plugina i nie mogę znaleźć.

Chcę zrobić samo-aktualizującą się stronę pod zaplecze w wordpressie. Prosił bym o jakieś namiary chociaż nazwę to sobie już wygoogluje.

PS. Nie wiem czy dobry dział jak by co to proszę o przeniesienie.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

wp-o-matic, wp-autoblog

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Na samoaktualizujących się stronach lądują treści stworzone nie przez Ciebie, a przez innych. Niektórzy przyrównują do google news swoje autoblogi tłumacząc ich przydatność, jednak to wszystko mocno naciągane. Generalnie więc śmietnik :(.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Śmietnik śmietnikiem ale pod SWL będzie chyba dobre. podlinkować dorobić PR3 i chyba było by dobre do linkowania do klienta?!

Tak moim zdaniem jak na razie testuje na swoich stronach. Trzeba jakoś wiedzę praktyczną zdobyć.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Spytałeś, czy może być z tego coś dobrego :( Jeśli miałeś na myśli dobry śmietnik pod SWLa, to jak najbardziej się nadaje.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 2 tygodnie później...

nie bede tworzyl nowego tematu a wiec napisze to tutaj, chlopaki prosze pomozcie mi:(((( ok to rzeczy:

a wiec tak hosting: hekko.pl instalka wordpressa z oryginalnej stronki, sciagam zmieniam plik z wp-config-sample.php na wp-config.php i oczywisci wszystkie dane czyli nazwa bazy itd. wchodze na stronke i taki blad

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lolek/domains/moja doemna.az.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/lolek/domains/moja domena.az.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865

no to usuwam ten plik i wklejam go jeszcze raz bo moze sie zle zrzucilo na serwer ale to nic nie daje:(

A tak a pro po uważacie że samoaktualizujące się strony to śmietnik czy przy dobrej konfiguracji może być z tego coś dobrego ?

Nie, nie i jeszcze raz nie.

Z tych stron nigdy nie będzie więcej niż śmietnik. Jednak jeśli chcesz jedynie pod SWL to możesz spróbować. Osobiście odradzam ci autoblogi, gdyż Google coraz częściej takowe banuje.

Z autobloga możesz zrobić dobry śmietnik pod SWL-a, ale nawet to trzeba zrobić porządnie bo inaczej dostaniesz szybkiego bana. Większość autoblogów, jest robionych na zasadzie zainstalowania wtyczki wybrana rss-ów i zapomnienia. Wprowadź kilka innych elementów, tak, żeby to się różniło od każdego innego autobloga, czyli dorób do tego coś autorskiego. Takie podejście znacznie przedłuży życie Twoich spamów.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności