Skocz do zawartości

Reklama adsense na dwóch stronach

manta

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz ewentualnie się zastanowić, czy nie śledzić skuteczności tych dwóch reklam kanałami spersonalizowanymi -- ale ze względu na możliwość śledzenia ich też kanałami URL a nawet przez Google Analytics, chyba nie ma to sensu.

Możesz ewentualnie się zastanowić, czy nie śledzić skuteczności tych dwóch reklam kanałami spersonalizowanymi -- ale ze względu na możliwość śledzenia ich też kanałami URL a nawet przez Google Analytics, chyba nie ma to sensu.

Właśnie ja sam nie wiem co oznaczają te kanały spersonalizowane, kanały URL.

W - Instalator AdSense --> Kanały - są kanały spersonalizowane i nie wiem co tam należy wpisać - w nazwach tych kanałów powpisywałem jakieś bzdury, bo nie wiem co tam ma być. Można dodać kanały, w jakim celu i do czego one służą ? Są tam takie żeczy jak najlepsze kanały itp. o co biega ? Co mam tam wpisać ? Jesteś w stanie mi to ładnie wytłumaczyć ?

To było jedno pytanko, ale wiem również, że jesteś specem w dziedzinie zarobku, a więc chciałbym się spytać, czy zarobek -1,16 € w 3 dni to sporo, czy mało ?

Pozostałe statystyki to :

Wyświetlenia strony Kliknięcia CTR strony Stawka eCPM za stronę Zarobki

456 18 3,95% 2,54 € 1,16 €

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc :)

Kanały spersonalizowane służą do śledzenia konkretnych reklam (np. danego rozmiaru), konkretnych lokalizacji (np. reklamy w pasku bocznym albo na początku artykułu), konkretnych schematów kolorystycznych, i tak dalej.

https://zarabianie-na-blogu.pl/kanaly-spers...wane-w-adsense/

Jak Ci to, co tam jest, nie wystarczy, daj konkretnie znać, czego Ci brakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności