Skocz do zawartości

Katalog Dobrych Stron

koniq

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam coś od siebie: NIE POLECAM...

Strona najpierw została zaakceptowana, potem wyleciała... Dodam, iż nie był to żaden spam, etc, tylko pełnowartościowa witryna, która wszędzie zawsze przechodziła...

[+] sprawa wyjaśniona, wartościowe przechodzą ;D

Spółki | Prawo | Sąd

btw i tak mało kto czyta regulamin

masz rację, mało kto czyta, ale gdy nie ma problemów, natomiast gdy są, każdy szuka regulaminu by rozwiać swoje wątpliwości, Twój obecny regulamin nadal w sumie niczego nie wnosi, zwłaszcza punk 5, który aż z ciekawości przeczytałem :D

5. Nie akceptujemy zgłoszeń nie będących wartościowymi serwisami internetowymi.

dla przykładu ktoś zgłosi stronę np o zabiegach powiększania piersi jakąś afgańską metodą. Zakładam, że nie jesteś specjalistą od powiększania piersi po afgańsku ani nawet po polsku, więc jak ocenisz taką stronę ?

Nic tam nie rozumiesz - ciach i po problemie. Następny, sklep AGD, nie mają odkurzaczy w kolorze tęczowo różowym, które najbardziej lubisz - ciach i nie ma. Następny, o, jakiś sklep, sprzedaje ciastka, ale mają za mało pudru, a bez pudru przecież Ci nie smakują, ciach i nie ma. B)

Sam widzisz, że to absurd. Cały ten punkt 5 to absurd.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

chyba sobie ze mnie jaja robisz , ja nie oceniam czy ta metoda powiększy ci cycki . czy jest różowy odkurzacz , przeglądam treść oglądam ja wizualnie czy mi się podoba , patrze w źródełko czy nie ma tam niespodzianek i wtedy jest decyzja kosz czy nie

A skąd wiesz, ze taki właśnie serwis zostanie odrzucony ? To są tylko twoje domniemania.

Poza tym nie rozumiem co się tak podniecacie, dodajesz stronę która może zostać zaakceptowana lub nie. Nie zaakceptował tu to może zaakceptują gdzieś indziej.

Dla ciebie wartościową stroną może być strona firmy która oferuje tworzenie serwisów internetowych, ale ich strona firmowa wygląda ohydnie i u mnie taki serwis nie ma szans na akceptację, bo nie pomagam w promowaniu ofert których nie polecił bym swojemu znajomemu.

C'est la vie...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jaj nie robię, jeśli tak to odebrałeś, to przepraszam, podkreślam tylko, że taka metoda oceny strony jest niesprawiedliwa. Rób jak uważasz, jednak daleko w ten sposób nie zajedziesz, przynajmniej wg mnie. :D

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

nie jest sprawiedliwie bo życie nie jest sprawiedliwe

musiał bym brać wszystkich i panią jadzie co sprząta i świetłane co daje ciała

tylko czy taki katalog ma sens

a ci co nie polecają to dlatego ze ich super wypas strony u mnie odpadły

ps co do e-wrak mój błąd niechcący go wywaliłem- przepraszam

Moim zdaniem źle robisz, wartościowe strony trochę inaczej bym określał. To Twój katalog i robisz z nim co chcesz, ale wywalając większość stron tylko sobie szkodzisz. Różnicy w mocy katalogu to nie robi czy linkujesz do stron "wartościowych" czy do śmietnika.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Jakiś "nawiedzony" topic i sami jasnowidze w nim piszą "ale wywalając większość stron".... Skąd wiesz, że wywala większość stron jesteś telepatką ? Może wykasował jedną której dotknięty tym faktem właściciel o tym napisał i zrobił wielką aferę. Z samej ciekawości "o czym mowa" poprosiłem poszkodowanego o podanie adresu przedmiotowej strony jednak bez odpowiedzi.

Takie wędkarskie powiedzonko mi się przypomina " złowiłem taaaaaaką" rybę pokazuje wędkarz rozszerzając ręce. I tu jest podobnie - dmuchanie w topick jak w balon jakimiś domniemaniami o n tej ilości odrzuconych stron...

Konik, najlepiej przeproś wszystkich, że popełniłeś katalog i idź wieszaj się ze swoim programem :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to chyba, tyko przez przypadek - jakiś przeoczenie, bo jeśli faktycznie było to celowe odrzucenie to nie ma o czym dalej dyskutować :)

Mion, ja wcale nie czuję się poszkodowany, raczej zaskoczony trybem oceny koniq'a, gdyż podobnie jak mój wpis, wypadły też inne całkiem dobre strony, które normalnie są dodawane do każdego katalogu moderowanego bez problemów (bez różnicy na rodzaj). Z tym diablo masz kolejny przykład. Ale co tam, niech robi co chce, może na dłuższą metę faktycznie będzie to bardziej opłacalne dla niego... można tylko się domyślać, chociaż ja osobiście w to wątpię, co karalne przecież nie jest :)

Co do strony, jaką próbowałem dodać, nie bulwersuj się tak, że nie podaję rzeczowo adresu, po prostu zachowuję anonimowość. A raczej staram się zachować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności