Skocz do zawartości

a może tak fortel? :)

.Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Co powiecie na zorganizowaną akcje namawiania ekipy zarządzającej AdWordsami, żeby zwiększyć minimalna cene za kliknięcie(do 25gr np.)? Klikalność by nam nie spadła, a dochody mogłyby się zwiększyć znacznie. Argument można podać dosyć oczywisty, że jest się gotowym płacić więcej niż konkurencja.

a moze namówimy rzad polski aby zniósł ZUS

a moze namowimy Leppera zeby zrezygnowal z kariery polytycznej

a najlepiej namówmy billa aby udostępnił kody źródłowe swoich aplikacji, uzasadnienie jest też proste naprawimy mu wszystkie błedy

p.s. nie mogłemn się powstrzymac

to jeszcze ja chce.

czemu 25gr. 2 zlote.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Nie rozumiem o co Wam chodzi z tą konkurencją. Ja płaciłem zawsze minimalną stawkę i mój boks się wyświetłał i były wejścia(w statystykach zwłaszcza widoczne). Nie miałem najmniejszej potrzeby podwyższania stawki za kliknięcie w swoich kampaniach. Wyświetlało się do 7 boksów przy tych hasłach, które wybierałem, więc na oko konkurencja była, ale pod względem kosztów jej nie było.

Chyba w przekonaniu, że wydać jak najmniej to podstawa, nie jestem odosobniony.

Mój błąd nie sprawdziłem ile płacą inni(myślałem, że około 25gr) i teraz widze, że około 15gr, więc o tyle możnaby postulować. Trzykrotne zwiększenie dochodów to by było coś. Oczywiście alternatywą jest trzykrotnie zwiększenie ogladądalności, ale dlaczego nie chcieć tych dwóch rzeczy na raz?

Dzisiaj aktywowałem nową kampanię w AdWords. Próba ustawienia CPC na 0,05 zł zakończyła się klęską.

Status nieaktywny.

Dopiero po zwiększeniu CPC do minimalnej wartości sugerowanej przez system kampania mogła zostać uaktywniona.

Zaczął więc działać zapowiadany wcześniej system oparty na "bazie jakości" słów kluczowych. Co dla uczestników AdSense moim zdaniem oznaczać będzie wyraźny wzrost zarobków. Nie od razu bo zauważyłem, że stare kampanie nadal działają nawet przy minimalnych stawkach (narazie)

BTW Czy ktoś bawił się AdWords API? Szukam ciekawych skryptów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności