Skocz do zawartości

Kilka moich artykularni

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Indeksacja po... 20 min. Ładnie, ładnie...

Na cooltora.pl i na specs.pl tak ... a na reszcie przyda się jakaś belka do wpisu :)

Dzięki za komentarze i wpisy na artykularniach i zapraszam do dalszych wpisów i komentarzy :)

Tak jak pisałem, pisać artykuły póki można bo od nowego roku będą zamknięte artykularnie, będzie czyszczenie kont nieaktywnych a nowe konta będą tworzone za pomocą kontaktu wyłącznie dobrym pisarzom :)

multikonto, recydywa

Jakieś problemy są chyba bo ja w ogóle nie mogę otworzyć adresu https://intob.pl/. Natomiast na cooltura chyba straciła wszelkie nasze wcześniejsze wpisy. Innych nie mam czasu sprawdzić ale dobrze jakby się właściciel wypowiedział co się dzieje.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam nadzieję, że to tylko chwilowe ;-).

Niestety nie chwilowe: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=83712.

Szkoda, że właściciel się nie wypowiada... ;)

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności