Skocz do zawartości

oferty z Allegro

AleksanderPe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba mu się pomyliło z Alexa Ranking ale co tam to tylko drobny szczegół przy tej cenie. :)

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

• 2 tygodnie później...
https://allegro.pl/item826404570.html

To Panowie, kto 1szy kupuje? ... :D

Mnie zastanawia to zdanie, co ono miało przekazać:

Dzisiaj do zaoferowania mam oryginalny (nie nagrywany z oryginalnej płyty na licencji GNU) system operacyjny Linux Ubuntu

Heh każdy sposób na zarobek jest dobry. A nóż ktoś kupi.

Nie dość, że stara wersja, to jeszcze 50zł...

Jeśli ktoś się nie orientuje, to najnowsze wersje są rozsyłane za darmo (nie płaci się ani za koszty przesyłki ani za cd) przez https://shipit.ubuntu.com/

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

KOlejna oferta: https://allegro.pl/item836381516_skrypt_gry..._autorstwa.html

Szkoda tylko że silnik ugamela jest na licencji GPL. Koleś wgrał spolszczenie pewnie jeszcze nie swojego autorstwa i sprzedaje..Ale przynajmniej cena nie wygórowana..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Skrypt opiera się na grze "Ugamela" która posiada licencje GNU. Ja do tego skryptu dopisałem masy dodatków i poprawiłem działanie całego skryptu. Wszystkie pliki i dodatki są mojego autorstwa! (sprzedaje tylko swoje dodatki, a nie gre) grę dołączam za darmo na licencji GNU

wyraznie napisal ze sprzedaje nie gre tylko dodatki napisane przez siebie... nie widze w tym nic dziwnego.

Po prostu żerowanie na ludzkiej niewiedzy.

Ale jednak coś w tym jest... Np po co idziesz na studia ?? Ty wiesz coś czego inni nie wiedzą i dzieki temu zarabiasz..:)

A że innie tego nie wiedzą to już nie Twoja sprawa...Informacje są dostępne dla całego ogółu..Wystarczy tylko umiec szukac..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 miesiące temu...

Hej Wszystkim.

Nie wiem czy doczekam się jakiejś odpowiedzi ale chcę Wam o czymś napisać. Od pewnego czasu szukałam serwisu który mogłabym kupić no i wypatrzyłam na Allegro stronę o której pisaliście - piekniejsze.pl W sam raz pasowałaby do mojego pomysłu....Sądziłam, ze na podstawie waszych opinii uda mi się zbić trochę cenę...

Spotkałam się ze sprzedającym osobiście i co ? Dostałam do wglądu dokumentację potwierdzającą iż serwis bazuje na legalnym oprogramowaniu (licencja), rachunki za podstawową wersje skryptu plus dodatkowe opcje. Testowałam nawet panel administratora - dużo by pisać...

Po powrocie do domu tak dla pewności zleciłam komuś wycenę tej strony - niestety... na zbijanie ceny nie ma co liczyć :/ Jak poskładać wszystko razem ona faktycznie jest warta pieniędzy których oczekuje sprzedawca :/

Dowiadywałam się o pozycjonowanie bo o tym wspominaliście....Sprzedawca ma podpisaną umowę z firmą która wypozycjonuje portal na dwie frazy " portal dla kobiet" i " metamorfozy" jest możliwość zmiany fraz ale gdyby frazy były dużo bardziej konkurencyjne trzeba by zrobić dopłatę. Mi się wydaje, ze to dobrze dobrane frazy - co o tym myślicie ?

Ja co do uczciwości oferty nie mam zastrzeżeń ale dylemat "kupić czy nie ?" pozostaje.

Jeśli ktoś z Was ma doświadczenie ( a pewnie ma) niech napisze mi jak czasochłonne może być administrowanie taką stroną? Czy lepiej dopasować ja do swoich wizji i zlecić opiekę komuś czy mogąc jej poświęcić jakieś cztery godzinki dziennie można to pociągnąć samemu??? Strona połączona byłaby z drogerią internetową i kobiecym katalogiem firm ( obsługa drogerii i katalogu to oczywiście odrębna sprawa)

Podpowiedzcie...

filmy online - darmowe seriale online

budowa domów - Warszawa i okolice

studium wykonalności - audyt projektów informatycznych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności