Skocz do zawartości

Hostnine - problem

lozik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam konto hostnine reseller mam tam już zainstalowanych z 50 domen każda na innym adresie ip. Strony działają bardzo dobrze wszystko oki już kilka miesięcy. Ale dzisiaj zdarzyło mi się to już drugi raz tzn. przestały działać wszystkie strony. Kiedy wpiszę się adres jakieś z domen to zawsze to samo: "Błąd DNS". Domeny mam w różnych rejestratorach domen a dnsy zawsze takie same tzn: ns1.speedydns.net ns2.speedydns.net. Czemu tak się dzieje, gdzie leży wina?

Dla mnie hosting bajka pod zaplecze. Jeden pad może się zdarzyć :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności