Skocz do zawartości

Nowy stary katalog

logremonte

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Z okazji przekroczenia 9000 wpisów oraz z okazji Świąt dla użytkowników PIO 10 darmowych kodów silver, 5 kodów gold oraz 5 kodów platinum do katalogu Dodaj stronę :)

1 użytkownik (IP) = 1 wpis (bardzo proszę o przestrzeganie, proszę też o zapoznanie się z regulaminem).

Kody wpis silver:

PIO-S1

PIO-S2

PIO-S3

PIO-S4

PIO-S5

PIO-S6

PIO-S7

PIO-S8

PIO-S9

PIO-S10

Kody wpis gold:

PIO-G1

PIO-G2

PIO-G3

PIO-G4

PIO-G5

Kody wpis platinum:

PIO-P1

PIO-P2

PIO-P3

PIO-P4

PIO-P5

Serdecznie zapraszam.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

PIO-P3 Moje. Tak przy okazji, wszystkie platinum wykorzystane już :)

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

• 2 miesiące temu...

Dziś katalog Dodaj Stronę przekroczy 10 000 wpisów i jak wspominałem już w tym wątku 10 000 wpis zostanie wyróżniony bezpłatnie opcją "Wpis titanium 365" a 10 010 "Wpis titanium 180", zostaną również udostępnione bezpłatne kody na profilu Facebook'a dla naszych przyjaciół oraz dla użytkowników PIO na forum.

Serdecznie zapraszam :)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Jak powiedziałem tak czynię :D Z okazji przekroczenia 10 000 wpisów w katalogu dodaj-strone.com.pl udostępniam bezpłatne kody dla użytkowników PIO (proszę o zapoznanie się z regulaminem). Dodatkowe kody znajdą się jeszcze dziś na profilu Facebook'a, serdecznie zapraszam:

Kody wpis silver:

PIO-S1

PIO-S2

PIO-S3

PIO-S4

PIO-S5

PIO-S6

PIO-S7

PIO-S8

PIO-S9

PIO-S10

PIO-S11

PIO-S12

PIO-S13

PIO-S14

PIO-S15

Kody wpis gold:

PIO-G1

PIO-G2

PIO-G3

PIO-G4

PIO-G5

PIO-G6

PIO-G7

PIO-G8

PIO-G9

PIO-G10

Kody wpis platinum:

PIO-P1

PIO-P2

PIO-P3

PIO-P4

PIO-P5

Kody wpis titanium:

PIO-T1

PIO-T2

PIO-T3

Jeszcze jest cała masa kodów niewykorzystanych zarówno na Facebook'u jak i z PIO, nie chcecie? ;) przykład:

PIO-S2

PIO-S7

PIO-S8

PIO-G2... itd.

Przypominam też, iż atuty katalogu to szybka moderacja (dwa razy dziennie, wpisy dodawane poprzez opcję przelewu DOTPAY.pl dodawane są w godzinach od 9 do 17 w ciągu 45 minut! od pon do pt), błyskawiczna indeksacja, możliwość wystawienia faktury VAT dla wpisów opłacanych przelewem oraz duża odwiedzalność a i jesteśmy z Wami od 2006 roku, więc dodamy tu stabilność wpisu co chyba najważniejsze ;)

Edytowane przez logremonte

Potwierdzam, porządny katalog. Mam nadzieję, że moje też niebawem osiągną taki poziom. Ja tutaj dodałem już wszystko co miałem. Może by tak coś wstawić dla top-strony.com.pl ;) ?

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• 7 miesięcy temu...

Katalog został przeniesiony na nowy szybki serwer Cloud, uruchomiono też profil na Facebook'u, serdecznie zapraszam. A tu kilka kodów z okazji wprowadzonych zmian dla użytkowników PiO:

Kody wpis silver:

PIO-S1

PIO-S2

PIO-S3

PIO-S4

PIO-S5

PIO-S6

PIO-S7

PIO-S8

PIO-S9

PIO-S10